Unieke incentive met Belgische topchefs

Unieke incentive met Belgische topchefs

De beste Belgische chefs zoals Lionel Rigolet, Yves Mattagne, Vicky Geunes, Filip Claeys, Benoit Dewitte, Sang Hoon Degeimbre, ... komen van 18 tem 30 oktober samen aan de Vaartdijk in Brussel voor 'Autumn'. Een unieke kans om jouw klanten, personeel of relaties uit te nodigen voor een onvergetelijke avond.

 

Al deze topchefs komen samen om onder vrienden te koken op een unieke en éénmalige locatie, die voor het grote publiek onbekend is en na het event onherroepelijk wordt afgebroken.

 

In de Gastronomique bezorgen vier topchefs elke avond voor maximaal 160 gasten een 8-gangen menu. Om beurten bereiden zij hun favoriete gerecht in de keuken voor terwijl de drie collega's tezamen met hun personeel uw genodigden aan tafel bedienen.

 

In de buurt van dit restaurant bevindt zich ook de Mercato, een fijnproeverswereld waar je van de allerlekkerste streetfooddelicatessen kunt genieten in de Business- of VIP Lounge.

 

Nadien kunnen de genodigden relaxen in De Club. Een lounge omgeving met live muziek, een dansvloer en clubzetels. De beste barmannen en -vrouwen zorgen er voor de meest fabelachtige cocktails.

 

Exclusieve B2B mogelijkheden

In totaal worden er slechts tien avonden georganiseerd. In de Gastronomique kun je één of meerdere tafels reserveren (2, 4, 6 of 8 personen) of zelfs een volledige uitkoop aan € 220 excl. BTW per persoon. In de Business VIP Lounge, kun je een zone afhuren aan € 90 of € 140 per persoon (van 6 tot 200 personen).

 

Voor meer informaties : jolanda@thelibertycompany.be of +32 478 25 77 93

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties