Geef tijdens het EK ook de inrichting van je evenement een duivelse toets...Geef tijdens het EK ook de inrichting van je evenement een duivelse toets...

Niemand zal de komende weken kunnen ontsnappen aan het Europees Kampioenschap voetbal, in het hele land worden dan ook veel evenementen georganiseerd om in groep de wedstrijden te bekijken en voor onze Rode Duivels te kunnen supporteren.

 

Natuurlijk voorzie je als organisator een groot scherm en koud bier, maar ook de inrichting van je evenement zelf kan je volledig afstemmen om de supporters helemaal in de juiste sfeer te krijgen. Van lounge zetels over design receptietafels tot en met accessoires, verschillende producten uit het gamma van Fabula Productions zijn in duivelse kleuren verkrijgbaar en kunnen helpen bij het creëren van een geweldig '12de man' gevoel.

 

"Maar ook naast het voetbal leent ons design meubilair zich deze zomer perfect om tuinfeesten, pool parties of zelfs bedrijfsbbq's mee vorm te geven. Profiteer dan ook nu van onze zomeractie: tot en met 15 juni krijg je bij vermelding van het codewoord 'summerlounge' 15% korting op onze lounge modellen", vertelt Tom Herteweg.

 

"Wil je je evenement voorzien van leuke special effects zoals gigantische confetti shoots of wil je het podium letterlijk in vuur en vlam zetten, dan ben je bij onze collega's van 7theaven aan het juiste adres. Zoek je nog een partner voor de volledige audio-visuele productie dan raden we zeker ook Art Of Confusion aan."

 

Meer info via onderstaande url of vraag gratis de catalogus aan via info@fabulaproductions.be.


www.fabulaproductions.be

advertorial17-05-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen