In je blootje naar een event... Iemand?

In je blootje naar een event... Iemand?

Jezelf optutten voor een diner of meeting? Niet nodig als je afgesproken hebt in het pop-up restaurant The Bunyadi in Londen. Niet dat de nieuwe hotspot een topchef heeft, maar wel omdat je er in je blootje eet.

 

Hoewel het restaurant nog niet open is en maar 42 plaatsen heeft, staan er nu al 30.000 mensen op de wachtlijst. Het concept van het restaurant laat zich samenvatten als 'terug naar de natuur': mobiele telefoons zijn verboden, er is geen elektrische verlichting, maaltijden worden op een houtgrill bereid en geserveerd op handgemaakte kleien borden. Het meest bijzondere kenmerk van het restaurant is echter dat de gasten het recht hebben om hun maaltijd verorberen terwijl ze compleet naakt zijn. 'Clothing optional' heet dat in het Engels.

 

Het restaurant zal uit twee gedeelten bestaan, een voor gasten mét kleren en eentje zonder. Het personeel is navenant 'aangekleed', met slechts hier en daar een lapje stof ter bedekking. Wie aankomt wordt begeleid naar de kleedkamers. Daar kleed je je om tot je enkel nog een badjas draagt. Daarna kies je zelf of je 'full monty' gaat, of niet. Het idee erachter is dat je kan genieten van eten, volledig vrij van alle beslommeringen van het moderne leven.

 

Dat het idee door de persaandacht op wat reservaties zou kunnen rekenen was te verwachten, maar 30.000... Dat zet natuurlijk aan het denken. Gaan anderen ook volgen? Mogen we binnenkort ook de eerste 'back to nature' parties en evenementen verwachten? Wie durft?

Bron: HLN, express

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties