Trekker-oplegger op afstandsbediening legt razendsnel rijplaten

Trekker-oplegger op afstandsbediening legt razendsnel rijplaten

Het leggen van stalen en kunststoffen rijplaten op evenementen is een intensieve klus. Stalenrijplaten.be innoveert en maakt het proces met een trekker-oplegger op afstandsbediening sneller, veiliger en ergonomischer.

 

Philippe Van Robaeys, zaakvoerder Stalenrijplaten.be: "Voor de plaatsing van rijplaten en schotten maken we gebruik van trekker-kraanopleggers die zelfstandig het materiaal lossen en plaatsen. Het is een intensief en gespecialiseerd werk waarbij onze chauffeurs tientallen malen per dag op en af de trekker-kraanoplegger dienen te klimmen om de trekker-oplegger te verplaatsen en de kraan te bedienen. Om de ergonomie, de veiligheid en de efficiëntie te verbeteren, testen we na jaren voorbereidend studiewerk de eerste trekker-kraanoplegger die veilig en betrouwbaar op afstandsbediening kan rijden. Zo kan de chauffeur vanop zijn kraan de trekker-oplegger verplaatsen zonder steeds de tijdrovende risicovolle en intensieve bewegingen te moeten maken tussen trekker en kraan. Dit is uniek en een primeur voor België, mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het departement Werk & Sociale Economie, Duurzaam ondernemen. Onze overige trekker-kraanopleggers worden op korte termijn ook uitgerust met deze innovatieve technologie."

 

Het was Vlaams Minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Philippe Muyters zelf die als eregast bij de test aanwezig was.  Ook politieke vertegenwoordigers uit het Vlaams Parlement, de Provincie, Burgemeester Luc De Ryck, de schepenen van Temse en andere lokale politici waren aanwezig.  

 

"Stalenrijplaten.be werd opgericht in 2008. Jaarlijks investeren we miljoenen in bijkomend materieel voor de verhuur. Zo spelen we in op de toenemende vraag naar tijdelijke verhardingen en bescherming van de ondergrond op evenementen. Er wordt professioneler gewerkt en daarbij kunnen rijplaten niet meer ontbreken."

 

In de eventsector gaat het van kunststof rijplaten voor een communiefeest tot 5.000 stalen rijplaten voor festivals die vaste klant zijn zoals Couleur Café, Dour, Laundry Day, Tomorrowland, ... "Naast onze grote voorraad onderscheiden we ons op vlak  van kwaliteit en netheid. Er vertrekt nooit een plaat naar een klant die niet gereinigd is en gecontroleerd op vlakheid."

www.stalenrijplaten.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties