Vier mee het 5 jarig jubileum van QuondamVier mee het 5 jarig jubileum van Quondam

Ervaar zelf hoe het leven er in de middeleeuwen aan toe ging. Quondam (Latijn voor vroeger) is het grootste competitief riddertornooi in de Lage Landen en wordt jaarlijks door meer dan 10.000 bezoekers bezocht. Nodig ook jouw relaties uit!

 

Het event gaat door op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2016 in Berlaar. Net zoals in de 15e eeuw staan de steekspelen te paard, het zwaardvecht- en boogschutterstornooi centraal. Meer dan 500 re-enactors uit 10 landen slaan hier hun authentieke tenten op. 

 

Je kunt er rondsnuisteren op de middeleeuwse markt, je wagen aan oude ambachten zoals tingieten, kaarsen maken of ijzersmeden, drinken uit middeleeuwse bekers, de bulderende kanonschoten tijdens de veldslag voelen, je laten betoveren door valkeniers, vuurspuwers, troubadours, vertellers en tovenaars, genieten van de roofvogelshows en supporteren voor je favoriete ridder tijdens het steekspel. 

 

De jongsten krijgen daarnaast toegang tot de schildknaepenschool, kunnen deelnemen aan het kindertornooi, zich laten grimeren of zelfs een heus ridderdiploma behalen. 

 

Corporate packages

"Wij bieden op de beide dagen een corporate package aan. Het arrangement omvat verzorgd drukwerk (uitnodigingen en inkomtickets), een voorbehouden parkeerplaats vlakbij, de toegang tot het evenement, een muntbeurs (op het terrein te spenderen aan eten en drank), een programmaboekje en een middeleeuwse beker als aandenken. Kinderen krijgen bovendien een activiteitenkaart aangeboden. De kostprijs voor de corporate package bedraagt € 50,00 per persoon (exclusief btw en administratie- en verzendingskosten)."

 

Op zaterdagavond of zondagvoormiddag kan je opteren voor het uitgebreider arrangement inclusief middeleeuws buffet, middeleeuwse live muziek, etc. Contacteer Quondam voor meer gedetailleerde informatie of een formule op maat van jouw bedrijf via info@quondam.be. 

 

Met Quondam bezorg je jouw relaties (samen met hun gezin) een unieke 'dag in de middeleeuwen' die hen nog lang zal heugen.


www.quondam.be

advertorial06-04-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe kies je een partycateraar?TIP! - Hoe kies je een partycateraar?
Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 22-08Field Coördinator
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]