Paniek bij grote brand in partycentrum Tilburg

Paniek bij grote brand in partycentrum Tilburg

De brandweer in Tilburg moest gisterenavond massaal uitrukken voor een grote brand in een partycentrum in de Brabantse gemeente. Het hele complex ging in vlammen op en stortte gedeeltelijk in. Twee brandweermannen werden gewond.

 

De brand brak uit rond elf uur en de vlammen sloegen metershoog uit het dak. Het hele complex staat in lichterlaaie. Eén persoon zou rook hebben ingeademd en voor controle naar het ziekenhuis gebracht zijn.

 

Het party- en bowlingcentrum Dolfijn is in alle haast ontruimd. Voor de deur van het pand liggen bowlingschoenen die door de bowlers zijn achtergelaten. Bij het verlaten van het pand ontstond enige paniek; het was dringen om buiten te komen.

 

Steekvlam

Volgens enkele bezoekers ontstond eerst een klein brandje in het plafond, waarna er een steekvlam uit kwam en het vuur zich daarna snel verspreidde. De brand zorgde ook voor een zware rookontwikkeling in de omgeving. Een woning naast het partycentrum werd ontruimd.  

Bron: HLN 26/03 via License2Publish

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures