Ga voor 100% veilige fun met de classic car course

Ga voor 100% veilige fun met de classic car course

Organiseer je een oldtimer event? Of ben je zelf de trotse bezitter van een classic of historic car? Bereid je dan goed voor en ga voor 100% veilig en sportief rijden. Hoe je dat aanpakt? Dat leer je nu in de Classic Car Course van Jecso.

 

Auto rijden lijkt steeds veiliger en makkelijker dankzij de vele technologische snufjes in onze hedendaagse wagens. Rijden met een classic of historic car, zonder al die technologie, is helemaal iets anders. Deze wagens onder controle houden in noodsituaties is niet makkelijk. En er sportief mee rijden is dolle pret, maar niet zonder risico.

 

Veilig rijden

In de classic car course krijg je een volledige aangepaste opleiding. Na een uurtje theorie ga je volop aan de slag op het circuit. Je traint met je eigen wagen op de verschillende situaties. Je leert anticiperen, onder- en overstuur voorkomen, er juist op reageren, sturen, ontwijken en remmen in alle mogelijke situaties. Op het einde van de dag heb je een attest in handen waarmee je helemaal klaar bent om volop te genieten van de unieke ervaring van een rit met een classic of historic car.

 

Ideale incentive

Dit is een top incentive voor autoliefhebbers en de bezitters van een oldtimer. Ze leren de wagens kennen van binnen en van buiten. En er mee rijden wordt nog intenser, want ze leren sportiever rijden in veilige omstandigheden.

 

Veilig evenement

Organiseer je een evenement rond klassieke of historische auto's, dan is dit absoluut een aanrader om je programma rond uit te bouwen. Stel je auto’s ter beschikking van je deelnemers, dan is veiligheid zeker een van je top prioriteiten. Dat is nu net wat de Classic Car Course beoogt: naast een portie rijplezier staat veiligheid boven alles.

www.jesco.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties