Fabula Productions start 2016 met een nieuwe collectie én catalogus

Fabula Productions start 2016 met een nieuwe collectie én catalogus

De afgelopen maanden werkte het team van Fabula Productions achter de schermen hard aan een nieuwe reeks producten en eye-catchers. Die lanceren ze meteen in een nieuwe catalogus.

 

Vorige zomer werd de Nelumbo parasol al voorgesteld. Nu heeft Fabula Productions de nieuwe Salomo collectie volledig op punt gesteld. "Deze houten tafels en buffetten hebben we volledig zelf ontworpen en in ons eigen atelier vervaardigd. Dankzij de tijdloze witte of zwarte voetstukken past de Salomo reeks in elk decor en is ze ook gemakkelijk te combineren met de andere producten uit het Fabula Productions gamma. Zo zijn de Cliffy en Louis lounge zetels nog steeds uniek in België en geven ze jouw evenement een extra toets", vertelt Tom Herteweg aan onze redactie.

 

In 2016 zet Fabula Productions, naast design meubilair, sterk in op design verlichting. Daar is de gloednieuwe LED Ring het levende bewijs van. Dit exclusief en state-of-the-art lichtarmatuur bestaat uit 3 ringen van 75, 85 en 95 cm diameter en kan zowel hangend als staand gebruikt worden. De optionele standaard is zo ontworpen dat hij gemakkelijk in verschillende hoogtes opgesteld kan worden en zeker geen afbraak doet aan het ontwerp. De hoge kwaliteit RGB LED pixels kunnen via DMX elk afzonderlijk aangestuurd worden zodatletterlijk miljoenen combinaties mogelijk zijn, maar de ringen kunnen ook standalone of

voorgeprogrammeerd gebruikt worden.

 

"Samen met onze klassiekers, zoals de Basic en Curbo collectie, hebben we al deze nieuwe producten vereeuwigd in een nieuwe, frisse en duidelijke catalogus. Aarzel niet om ons te contacteren en jouw digitaal exemplaar aan te vragen!"

 

www.fabulaproductions.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties