Real time onderzoek tijdens beurzen RAIReal time onderzoek tijdens beurzen RAI

Beurzen bieden marketeers de mogelijkheid om live in dialoog te gaan met hun doelgroep. Met de lancering van Café Bepp krijgen bedrijven een nieuw innovatief platform op iedere RAI-beurs.

 

In Café Bepp delen bezoekers hun klantervaringen en klantwensen waarmee dit nieuwe concept bedrijven helpt innoveren. Café Bepp is een initiatief van RAI Amsterdam en TrueTalk, bureau voor inzicht gedreven marketing.

 

Beurs is ideaal platform voor marketing en innovatie

Het opdoen van marktkennis is essentieel. Bedrijven willen tegenwoordig actief en snel innoveren en Café Bepp speelt in op deze behoefte. Ze biedt producten en diensten om 'agile innovatie' te versnellen. Beurzen zijn ideale plekken voor innovatie: bedrijven kunnen in Café Bepp real time met hun doelgroep in gesprek gaan. De eerste Café Bepp is in 2013 ontwikkeld in samenwerking met de Huishoudbeurs, een eigen beurs van RAI Amsterdam. Inmiddels is er meer ervaring opgedaan en is er vraag naar een B2B versie. Bezoekers van nationale en internationale door de RAI georganiseerde vakbeurzen komen hier aan het woord. De eerstvolgende vakbeurs met het Café Bepp concept is de Horecava in januari 2016.

 

Bart van de Ven, directeur TrueTalk: "RAI Amsterdam heeft de unieke expertise in het verbinden van bedrijven en mensen. De brede scope van beurzen bieden bedrijven toegang tot een uitgebreid scala aan doelgroepen."

 

Marieke Visser, directeur Marketing & Nationale beurzen RAI Exhibitions vult aan: "De kracht van beurzen is het directe, face-to-face contact. Zo bieden we exposanten een nieuwe mogelijkheid om in echte dialoog met hun doelgroep te gaan. Met het nieuwe concept willen we hen helpen meer te halen uit de interactie met bezoekers. Door dit concept samen met TrueTalk uit te rollen kunnen we de meerwaarde van beurzen zichtbaar voor onze klanten versterken."

 

Innovatie in de schijnwerpers

Café Bepp past bij de ontwikkelingen binnen RAI Amsterdam om innovatie op beurzen duidelijk in de schijnwerpers te zetten. Zo werd in maart dit jaar het InnovationLAB geïntroduceerd, een concept waarmee innovatieve producten en ideeën een duidelijke plek op iedere beursvloer krijgen. De eerstvolgende beurs met het Café Bepp concept is de Horecava in januari 2016.

08-11-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals
Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?
Je favoriete eventlocaties en -bedrijven altijd bij de handJe favoriete eventlocaties en -bedrijven altijd bij de hand
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen
 2. 08-12Field Coördinator Antwerpen
  MaisonRouge
  Antwerpen
 3. 07-12Accountmanager / Sales Binnendienst
  1931 Congrescentrum...
  Noord-Brabant