Meetings zonder zorgen met 'Meeting at Novotel'

Meetings zonder zorgen met 'Meeting at Novotel'

Een hotel kan de ideale locatie zijn voor een zakelijke meeting. Novotel gaat een stapje verder. Met 'Meeting at Novotel' neemt de hotelketen alle praktische zaken bij het organiseren van meetings van je over.

De vergaderzalen van Novotel zijn uitgerust met de meest hoogwaardige technologieën, modern meubilair, daglicht en gratis wifi. Daarnaast biedt Novotel creatieve en ontspannende breaks tijdens de meeting die de deelnemers stimuleren, waardoor jouw bijeenkomst effectiever zal verlopen. De kosten voor het organiseren van de meeting zijn variabel, zodat je budget nooit overschreden wordt.

 

Met 'Meeting at Novotel' neemt Novotel alle praktische zaken die komen kijken bij het organiseren van een meeting uit handen, zodat jij je volledig kan richten op de inhoud van de meeting.

Na de meeting is er uiteraard ook de mogelijkheid om te blijven overnachten in de comfortabele hotelkamers van Novotel. De lichte en relaxte kamers zijn speciaal ingericht om er prettig te werken. In de bar of restaurant kun je gezellig napraten met collega's of relaties onder het genot van een drankje of heerlijke maaltijd. De meeste hotels beschikken ook over een zwembad en fitness dus genoeg mogelijkheden om na - of tijdens - het werk even lekker te sporten.

 

Nog een voordeel: alle hotels liggen in het centrum van de stad, bij zakencentra of langs de snelweg. "Niet voor niets weten veel zakenlieden al sinds 1967 hun weg te vinden naar de hotels van Novotel."

Hotelketen Novotel heeft meer dan 400 hotels in 56 verschillende landen en bezit 2.000 vergaderzalen wereldwijd. In de Benelux zijn 23 hotels waarvan 18 hotels met vergaderzalen.

 

Meer informatie? Bezoek dan snel:

www.novotel.com/nl/business-meeting-hotel/index.shtml
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties