Hoe maak je jouw evenement Halloween-proof?

Hoe maak je jouw evenement Halloween-proof?

Halloween wint ook in België en Nederland elk jaar meer en meer zieltjes. De special effects en decoratie experts van 7theaven geven tips om ook jouw event Halloween-proof te maken.

 

Bij Halloween denk je natuurlijk meteen aan verkleedpartijen en 'trick or treat', maar meer en meer wordt, net zoals tijdens de kerstperiode, de decoratie van huizen, voortuinen, ... belangrijk. Pompoenen, heksen en spinnenwebben sieren dan ook meer en meer het straatbeeld. Deze sfeer kun je met enkele goed gekozen effecten en decoratie-elementen heel gemakkelijk doortrekken naar de evenementen die rond deze periode plaatsvinden.

 

Enkele tips:

  • Laat je evenementenlocatie voor aanvang al vullen met laaghangende rook (low-fog) om zo meteen bij aankomst van je gasten een spooky atmosfeer te creëren. Met de juiste belichting kun je deze sfeer nog versterken. Wil je het plaatje compleet maken, vraag dan aan de catering om een welkomstdrankje te maken met behulp van droogijs zodat je bezoekers helemaal in de Halloween sfeer ondergedompeld worden. 

  • Grote ruimtes zijn soms, wegens budget of tijdsbeperkingen, moeilijk in te kleden maar met de inflatables van 7theaven zijn de mogelijkheden onbeperkt. Speciaal voor Halloween hebben ze zelfs reuzegrote 'spooky pumpkins'. 

  • Wil je echt spektakel brengen, dan zorgen vuureffecten keer op keer voor dat wow-moment. De x2-weavers, fountain flames, flamemasters en single shots van 7theaven werden tijdens de voorbije zomer met succes gebruikt op verschillende festivals zoals Summer Festival en Laundry Day maar ook indoor kunnen ze eenvoudig gebruikt worden. 

  • Halloween wordt elk jaar meer en meer een wintercarnaval. Mensen verkleden zich niet uitsluitend in griezelige figuren maar ook superhelden, celebrities en filmkarakters passeren de revue. Hierbij past dus ook zeker confetti. Daarom loopt er nu bij 7theaven een speciale promotie op de handheld confetti shooters. Maar ook voor grotere confetti shoots en streamershots ben je bij hen aan het juiste adres.

Meer info vind je ook op:

www.7theaven.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties