Martien Claes naar midnightcoffeeMartien Claes naar midnightcoffee

Martien Claes verlaat NewWorld en gaat aan de slag bij midnightcoffee, het uitgesproken MICE bureau van Ferre Gregoire & Nadine Van den Meulengracht uit Antwerpen. 

 

"Hiermee is officieel de verdere groei van ons evenementenbureau ingezet!e, laat Nadine ons enthousiast weten. De zoektocht naar de geknipte kandidaat ging niet onopgemerkt voorbij. De sprekende vacature -die enkel via eventplanner.be /.nl en social media werd gedeeld- bleek meer dan 200 geïnteresseerden te teasen. "De diverse manieren waarop potentiële kandidaten ons wilden overtuigen was verrassend, soms zelfs hartverwarmend", licht Ferre toe.

 

"Dat mijn sollicitatie uiteindelijk het meest 'mind blowing' bleek te zijn, doet ontzettend veel deugd", glundert Martien. "Vanaf de opstart, 7 jaar geleden, sprong midnightcoffee me al in het oog. De typerende aanpak van projecten uit zich niet enkel in hun stijlvolle uitwerking waar esthetiek en finesse hand in hand gaan, maar ook -én vooral- in hun menselijke, goedlachse mentaliteit.  Voeg daar een onuitputtelijke vijver aan creatieve ideeën toe en dit grensverleggend visje wil daar maar àl te graag in vertoeven, met volle goesting en vooral spetterende vooruitzichten!"

 

Nadine legt verder uit: "Martien is geen onbekende in de sector, heeft enkele jaren ervaring op de teller en weet hoe ze ons kan ondersteunen bij het uitbouwen van nieuwe structuren. Maar nog belangrijker is haar dynamiek, eeuwig optimisme en –zoals in de vacature gevraagd- heeft ze het nodige 'hoekje af' om bij ons te passen."    

09-06-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant