Evenementenverzekering CLC-VECTA krijgt nieuwe naam en wordt goedkoperEvenementenverzekering CLC-VECTA krijgt nieuwe naam en wordt goedkoper

Het VECTA Garantiefonds, de door leden van CLC-VECTA exclusief aan opdrachtgevers aan te bieden evenementenverzekering, krijgt met ingang van 1 april a.s. de nieuwe naam 'CLC-VECTA event verzekering'.

"We veranderen niets aan de unieke en uitgebreide dekking van de verzekering, maar de markt vraagt wel heel duidelijk om een aanscherping van de premie en dat is ons gelukt! Bovendien zijn we er in geslaagd de operationele opvolging verder te verbeteren. En om dit alles te benadrukken past een nieuwe naam: de CLC-VECTA event verzekering", aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA. Vanaf 1 april a.s. dus een nieuwe naam voor hetzelfde product, maar tegen een scherper tarief en met een verbeterde operationele afhandeling.

De CLC-VECTA event verzekering biedt de zekerheid dat je gedekt bent tegen de financiële gevolgen van uiteenlopende calamiteiten die je evenement kunnen verhinderen. Denk bijvoorbeeld aan nationale rouw, overlijden van betrokkenen, extreme weersomstandigheden, insolventie of brand op de beoogde locatie. Maar ook risico’s als ongevallen, aansprakelijkheid en uitval van artiesten of sprekers zijn verzekerd of desgewenst bij te verzekeren.

Voor dekking onder de CLC-VECTA event verzekering kunnen, tegen een premie van circa 2,5% tot 3% van het budget, uiteenlopende evenementen worden aangeboden, zoals (bedrijfs)feesten, incentives, publieks- en vakbeurzen, congressen, incentives, jubilea, bruiloften en festivals. Voorwaarde is wel dat een CLC-VECTA lid (een beperkt deel van) het evenement verzorgt.

19-03-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht