Evenementenverzekering CLC-VECTA krijgt nieuwe naam en wordt goedkoperEvenementenverzekering CLC-VECTA krijgt nieuwe naam en wordt goedkoper

Het VECTA Garantiefonds, de door leden van CLC-VECTA exclusief aan opdrachtgevers aan te bieden evenementenverzekering, krijgt met ingang van 1 april a.s. de nieuwe naam 'CLC-VECTA event verzekering'.

"We veranderen niets aan de unieke en uitgebreide dekking van de verzekering, maar de markt vraagt wel heel duidelijk om een aanscherping van de premie en dat is ons gelukt! Bovendien zijn we er in geslaagd de operationele opvolging verder te verbeteren. En om dit alles te benadrukken past een nieuwe naam: de CLC-VECTA event verzekering", aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA. Vanaf 1 april a.s. dus een nieuwe naam voor hetzelfde product, maar tegen een scherper tarief en met een verbeterde operationele afhandeling.

De CLC-VECTA event verzekering biedt de zekerheid dat je gedekt bent tegen de financiële gevolgen van uiteenlopende calamiteiten die je evenement kunnen verhinderen. Denk bijvoorbeeld aan nationale rouw, overlijden van betrokkenen, extreme weersomstandigheden, insolventie of brand op de beoogde locatie. Maar ook risico’s als ongevallen, aansprakelijkheid en uitval van artiesten of sprekers zijn verzekerd of desgewenst bij te verzekeren.

Voor dekking onder de CLC-VECTA event verzekering kunnen, tegen een premie van circa 2,5% tot 3% van het budget, uiteenlopende evenementen worden aangeboden, zoals (bedrijfs)feesten, incentives, publieks- en vakbeurzen, congressen, incentives, jubilea, bruiloften en festivals. Voorwaarde is wel dat een CLC-VECTA lid (een beperkt deel van) het evenement verzorgt.

19-03-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 3. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen