Column: Denk niet in beperkingen maar scoor met je dromen

Column: Denk niet in beperkingen maar scoor met je dromen

Als eventplanner heb je het vandaag de dag niet makkelijk. Je moet creatief en origineel zijn, maar moet je ook houden aan allerlei regeltjes. Veiligheid staat te allen tijde voorop maar durf jezelf te zijn, durf te dromen, heb lef... probeer, val en sta op.

 

Laat je niet tackelen door alle beren op je pad en blijf werken aan je dromen en ideeën hoe gek dan ook. Door jezelf te zijn en door te gaan waar anderen stoppen creëer je een echte meerwaarde. Blijf nieuwsgierig, blijf vragen stellen, neem jezelf niet te serieus  maar ga voor de ultieme beleving want daar ligt je kracht, daar sta je sterk.

 

Filosofeer, brainstorm, speel, ... uit het in eerste instantie onzinnige idee ontstaat het allermooiste. Proef, speel, creëer en leer. Wat voor de één als niet mogelijk wordt geschat kan voor de ander het opstapje zijn tot een groter beter concept. Durf een inspirator te zijn voor anderen, geef je energie, daarmee werk je niet alleen aan jezelf en je eigen ideeën, zo help je elkaar. Zoek elkaar vaker op, ga de confrontatie niet uit de weg, ontdek en verwonder. Denk niet in negativiteit; concurrentie en beperkingen... denk in positiviteit en kracht, vul elkaar aan en maak liever een coproductie dan alleen achterblijven met je mooie ideeën en dromen.

 

Heb het lef je kwetsbaar op te stellen, ga de samenwerking aan en kijk waartoe je samen kunt komen, samen ben je sterker dan alleen en scoor je vanuit jullie dubbele kracht. Doe het gewoon, wat heb je te verliezen? Je kunt alleen maar winnen. Tijden veranderen, scoor vanuit je eigenheid en kracht, durf te dromen. Doe het nu! Als goede start van 2015.

 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures