Multifunctioneel stadion als locatie voor jouw volgende eventMultifunctioneel stadion als locatie voor jouw volgende event

Stayen is al sinds 1927 de thuisbasis van voetbalclub Sint-Truiden. Tegenwoordig is het stadion helemaal klaargestoomd voor de toekomst.

 

Een combinatie van 12.000m² aan winkels, 4000 m² aan polyvalente zalen, een fitnesscenter, een hotel met 77 kamers, een succesvol restaurant en een parking van meer dan 1.000 parkeerplaatsen, maken het stadion multifunctioneel.  

 

Eerste stadion ter wereld met LED-verlichting

Stayen is de geschikte locatie voor alle soorten bedrijfsevents. Met de stadionverlichting die volledig uitgerust is in LED, zijn spectaculaire lichtshows een absolute meerwaarde. De hypermoderne feestzaal 'Rvue' (2.300 m²) heeft alles in huis voor grotere bedrijfsactiviteiten tot 2.000 personen en is door haar mobiele wanden ook geschikt voor kleinere activiteiten of productvoorstellingen. Daarnaast zijn er ook meer dan 30 polyvalente zalen uitgerust met de modernste vergader- en presentatie-infrastructuur. Het stadion kan ook voor buitenactiviteiten afgehuurd worden, met een capaciteit tot 20.000 personen. Het stadion is met deze unieke troeven niet te evenaren aan andere clubs. Het zet als geen ander in op bedrijfsactiviteiten op dagen dat er geen voetbal is.  

 

PRIMEUR: Skyboxen, hotelkamer en vergaderzaal in 1

Hotel Stayen beschikt over 77 kamers waarvan 21 skyboxen uitgerust zijn met een multifunctioneel karakter en een privé-tribune. Een uniek terras met zicht op het veld. Er zijn verschillende formules mogelijk, van dineren tot ontbijten in het restaurant of op locatie. Bij meerdaagse activiteiten ondersteunen we evenementieel en zorgen we voor pakkettarieven voor de hotelovernachtingen en zaalinfrastructuur. De skybar zorgt voor een geschikte privé-afsluiting van de activiteit, al dan niet met een frisse pint.  

 

Voor meer info ga je naar onderstaande website. Neem contact op om een vrijblijvend bezoek ter plaatse te regelen.


www.stayen.com

advertorial05-11-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren50m² beeldprojectie bij BluePoint met twee Barco F90-4K13 projectoren
Gratis event: Jaarbeurs Pitchen voor EventmanagersGratis event: Jaarbeurs Pitchen voor Eventmanagers
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 07-03Salesmanager België (Fulltime)
  Neptunus bvba
  Limburg
 3. 07-03Account manager
  Momice
  Noord-Holland