Schrijf voor eventplanner.be /.nl

Schrijf voor eventplanner.be /.nl

Heb jij een vlotte pen en een passie voor het organiseren van evenementen? Dan kijken we bij eventplanner.nl uit naar jouw artikels en columns.

 

Onze community blijft razendsnel groeien en is nieuwsgiering naar nieuwe ideeën en tips.  

 


Waarom schrijven voor eventplanner.nl?

Er zijn ontelbare redenen waarom je jouw ideeën via één van de snelst groeiende event-websites ter wereld zou willen delen. Heb je nog net dat duwtje in de rug nodig om je drempelvrees te overwinnen? Dit is waarom wij het doen:

 • Inspireer - Onze bezoekers staan te popelen om te leren hoe ze impactvollere evenementen kunnen organiseren. Jij kan ze daarmee op weg helpen!
 • Vervul je professionele dromen - Als jouw inzending wordt gepubliceerd, doen wij er alles aan om je artikel bij zoveel mogelijk mensen te brengen. We posten je artikel op onze website, in onze nieuwsbrief en op onze social media zoals Twitter en Facebook. Al deze exposure levert onze redacteurs heel wat opportuniteiten zoals contracten voor boeken, uitnodigingen als spreker, instroom van nieuwe klanten, coachingopdrachten, ... En dat allemaal door eenvoudigweg sterke posts te schrijven die mensen prikkelen en inspireren.
 • Maak deel uit van ons eliteteam - Een unieke kans om samen te werken met onze professionele redacteurs die er alles aan doen om jouw inzendingen te laten schitteren.

 

Maar voor je té enthousiast wordt en in je pen kruipt…Dit is wat je moet weten:

 • Originele en inspirerende content - We vragen enkel originele en unieke content in te sturen. We aanvaarden geen posts die op andere websites gepubliceerd worden (ook niet op je eigen blog). We zijn vooral op zoek naar praktische tips & tricks waar onze lezers meteen mee aan de slag kunnen. De onderwerpen kunnen heel uiteenlopend zijn zolang ze relevant zijn voor opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Denk eraan dat een aantrekkelijke titel en intro je post kan maken of kraken door meteen de aandacht te trekken. Bespaar je tot slot heel wat tijd door op voorhand even te checken op onze site of we niet eerder items publiceerden over hetzelfde onderwerp met dezelfde insteek.
 • Correct en informatief - eventplanner.be /.nl staat voor correcte informatie. Verwijs je naar cijfers, onderzoeken, ... verwijs dan ook naar de bron. Inspirerende, informatieve en educatieve content staat bovenaan ons verlanglijstje.
 • Reclame - Aangezien we de inzendingen niet vergoeden, vermelden we graag een korte bio met links naar jouw eigen website, social media, ... Reclame in de artikels zelf (ook voor producten of diensten van andere bedrijven) is niet toegestaan.
 • Geen interesse in SEO-inzendingen - Ben je een SEO copywriter op zoek naar kwalitatieve links om de ranking van je website in zoekmachines te verhogen? We hebben geen interesse in deze berichten.
 • Jij bepaalt het tempo - Of je nu eenmalig, maandelijks, wekelijks of occasioneel posts wil aanleveren; jij bepaalt het tempo. Dus geen stresserende deadlines!
 • Voorwaarden - Door je content in te sturen bevestig je dat je akkoord bent met onze voorwaarden en met elke vorm van redigeren op je artikels door onze redactie. Verder ga je ermee akkoord dat we jouw post ook naar het Engels vertalen (of naar het Nederlands als je hem in het Engels instuurt) voor publicatie op onze internationale website eventplanner.net 

 

Ben je er helemaal klaar voor? 3-2-1 start!Dit is wat we van je nodig hebben

 • Kort en krachtig artikel - Lange teksten worden online niet gelezen. Houd het dus kort en krachtig. 250 tot 500 woorden is ideaal. Ben je er echt van overtuigd dat je lezers aan je lippen blijven hangen, mag het uitzonderlijk nog iets langer zijn. Schrijf in je eigen, positieve woorden, zoals je het aan je vrienden zou vertellen. Maak geen moeilijke zinsconstructies, dat leest minder vlot.
 • Foto - Heb je een mooie, aantrekkelijk foto die we bij het artikel kunnen plaatsen? Stuur deze dan mee in hoge resolutie. Zorg er wel voor dat je over de rechten van het beeld beschikt, dus ook van de personen die op de foto afgebeeld staan.
 • Bio - Een korte bio om jezelf voor te stellen. 2-3 korte zinnen is het maximum (max 180 woorden). Beperk je dus tot de echt relevante zaken. Naast je bio ontvangen we graag ook een foto in hoge resolutie van je gezicht en de links naar jouw website en sociale media.

 

Je post inzenden kan via redactie@eventplanner.nl

 

Zodra we jouw post ontvangen, laten we je zo snel mogelijk weten of we het item kunnen publiceren. Soms worden we letterlijk bedolven onder de inzendingen, dan kan een reactie wat langer op zich laten wachten.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties