Midwinterfeest vervangt Kerst en Nieuwjaar - video

Midwinterfeest vervangt Kerst en Nieuwjaar - video

Hoe maak je van de langste nacht de gezelligste nacht? Vernieuw je eindejaarsbedrijfsfeest door terug te gaan in de tijd.

 

"De trend van authenticiteit en buiten-beleven van afgelopen zomer zet zich voort", voorspelt Joel Dumont, initiatiefnemer van 't Hooghuys. "Als specialist in Middeleeuwse events spelen we hier sterk op in. We dagen bedrijven uit om buiten hun comfort zone te treden en van hun verplicht eindejaarsfeest echt eens een uniek feest te maken."

 

't Hooghuys prikkelt de historische fantasie met grote wintergrills, een herbergkraam met mede en hypocras, en sfeervolle uitlichting met verwarmende houtkorven, lantaarns en fakkels.

 

  

Een spectaculaire vuurshow met acrobaten, goochelaars en narren, de weemoedige sfeermuziek van de troubadours en de gezelligheid van samenzijn krijgen een nieuwe betekenis. We bieden zelfs uitbreidingen aan met een proefherberg met middeleeuwse speciaalbieren, een workshop historische rondedansen of een doe-ambachtenmarkt met ijzersmeden, tingieters en kaarsenmakers.

www.thooghuys.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures