JNRconTent sluit festivalseizoen betoverend af

JNRconTent sluit festivalseizoen betoverend af

Tentenverhuurder JNRconTent blikt tevreden terug op een geslaagde zomer. Maar helemaal afgelopen is die nog niet, want eind september sieren de befaamde Green Mamba tenten nog één keer het mooie park Toverland in Sevenum (NL).

 

Het zomerse festivalseizoen 2014 loopt stilaan op zijn laatste benen. JNRconTent houdt er een goed gevoel aan over. "We hebben heel wat festivals gefaciliteerd de afgelopen zomer", vertelt zaakvoerder Jan van Geel. "Eind september slaan we nog eens de laatste keer onze zomerse tenten op voor een prachtig evenement in het mooie Toverland in Sevenum."

 

Vijfduizend gasten bezoeken die dag het park. Aan de hoofdingang kunnen ze terecht in de opvallende Green Mamba tenten en aan de barberriers voor koffie en thee. Deze felroze pagodetenten maken de entree nog sprookjesachtiger. Dit decor brengt de bezoekers al in hogere sferen nog voor zij het park betreden.

 

Overal in het park vind je die dag pagodetenten met food en drinks. Voor het diner begeven de gasten zich naar de grote cateringtent net buiten het park. Al deze tenten zijn realisaties van JNRconTent. Jan van Geel: "Wij zijn heel blij dat we mogen meewerken aan dit prachtige evenement. Wij wensen Toverland dan ook heel veel succes op deze dag en vooral betoverend weer!" 

www.jnrcontent.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures