Sinterklaas en circuspiet presenteren nieuwe siteSinterklaas en circuspiet presenteren nieuwe site

Inderdaad de nieuwe site van Sinterklaas komt eraan met voor alle brave bedrijven de presentatie van het leukste Sinterklaasfeest van het jaar: Sinterklaas in het circus.

 

Tijdens een spectaculaire circusshow met roekeloze acrobaten, kleurrijke clowns en grappige boerderijdieren maakt Sinterklaas een triomfantelijke intrede in de piste. Sinterklaas heeft voor deze gelegenheid ook de enige echte circuspiet mee die de gekste toeren uithaalt. Het Sinterklaas circus staat opgesteld in De Schorre (Boom, B) en telt 5 tenten. De grote circustent voor de voorstelling, en vier andere tenten voor catering en Sinterklaastroon. Grote bedrijven kunnen opteren voor een privatieve voorstelling. Kleinere bedrijven kiezen voor een gedeelde voorstelling met daarna een privatieve ruimte voor Sinterklaastroon en catering.

 

Voor 2014 heeft de circus piet het grote Duitse circus 'ARENA' uitgenodigd in De Schorre. Het wordt dus een heel bijzonder feest. 6 en 7 december zijn reeds uitverkocht maar op 22, 23, 29 en 30 November is er nog plaats.


www.circusevents.be

advertorial05-09-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Vul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratisVul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratis
6 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 20176 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 2017
Versuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereldVersuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereld
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen