Op zoek naar inspiratie voor een perfect evenement?Op zoek naar inspiratie voor een perfect evenement?

Tal van sfeervolle en verrassende ideeën: dat biedt de Boels Party & Events productcatalogus. Kies voor elk evenement de aankleding die past bij de gewenste sfeer en persoonlijke smaak. 

 

Boels zit vol ideeën. Wat moet het worden? Zakelijk of informeel? Klassiek of juist modern? Strak of juist ongedwongen? De Boels Party & Events catalogus helpt bij het maken van de juiste keuze en combinaties. De juiste eettafel, met precies die stoelen, het bestek en het servies. Passend bij de uitstraling van een bedrijf, zorgvuldig aansluitend bij de gewenste sfeer van het feest.

 

Wie de Boels Party & Events catalogus doorbladert komt stap voor stap dichter bij het ideale plaatje voor een intiem feestje of een groots evenement. Pagina na pagina worden de nieuwste trens in design en beleving gepresenteerd. Zo wordt het plannen al een feest op zichzelf.  

 

Flexibel geregeld

Boels gaat verder dan alleen het geven van een professioneel verhuuradvies. Van de voorbereiding tot aan het opruimen, denkt jouw vaste contactpersoon mee over wat er voor een geslaagd feest of evenement nodig is.

 

Ontdek Boels Party & Events

Een gratis exemplaar van de Boels Party & Events catalogus kan telefonisch via +32 (0)2 687 38 50 (filiaal in Brussel/Overijse), +31 (0)346 203 000 (filiaal in Breukelen) of +31 (0)46 459 21 27 (filiaal in Sittard) worden aangevraagd.  Of ga naar de website om een exemplaar te ontvangen van deze inspiratiebron voor een geslaagd evenement: 


www.boelsparty.com

advertorial05-09-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant