Op zoek naar inspiratie voor een perfect evenement?Op zoek naar inspiratie voor een perfect evenement?

Tal van sfeervolle en verrassende ideeën: dat biedt de Boels Party & Events productcatalogus. Kies voor elk evenement de aankleding die past bij de gewenste sfeer en persoonlijke smaak. 

 

Boels zit vol ideeën. Wat moet het worden? Zakelijk of informeel? Klassiek of juist modern? Strak of juist ongedwongen? De Boels Party & Events catalogus helpt bij het maken van de juiste keuze en combinaties. De juiste eettafel, met precies die stoelen, het bestek en het servies. Passend bij de uitstraling van een bedrijf, zorgvuldig aansluitend bij de gewenste sfeer van het feest.

 

Wie de Boels Party & Events catalogus doorbladert komt stap voor stap dichter bij het ideale plaatje voor een intiem feestje of een groots evenement. Pagina na pagina worden de nieuwste trens in design en beleving gepresenteerd. Zo wordt het plannen al een feest op zichzelf.  

 

Flexibel geregeld

Boels gaat verder dan alleen het geven van een professioneel verhuuradvies. Van de voorbereiding tot aan het opruimen, denkt jouw vaste contactpersoon mee over wat er voor een geslaagd feest of evenement nodig is.

 

Ontdek Boels Party & Events

Een gratis exemplaar van de Boels Party & Events catalogus kan telefonisch via +32 (0)2 687 38 50 (filiaal in Brussel/Overijse), +31 (0)346 203 000 (filiaal in Breukelen) of +31 (0)46 459 21 27 (filiaal in Sittard) worden aangevraagd.  Of ga naar de website om een exemplaar te ontvangen van deze inspiratiebron voor een geslaagd evenement: 


www.boelsparty.com

advertorial05-09-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?
Nederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestivalNederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestival
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-03Project Manager Teaming Events
  Escape
  Antwerpen
 2. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]