Alles in één productcatalogus voor het perfecte evenement

Alles in één productcatalogus voor het perfecte evenement

Een vernieuwd assortiment en flexibele service. Gastvrij gepresenteerd in de nieuwe Boels Party & Events productcatalogus. Er ligt een exemplaar voor je klaar.

 

De nieuwe productcatalogus van Boels Party & Events is een bron van inspiratie voor wie een feest of evenement in alle opzichten wil laten slagen. De overzichtelijke presentatie van het totaalpakket aan producten inspireert om het perfecte visitekaartje voor gasten samen te stellen.

 

De nieuwe catalogus laat zien dat Boels alle stijlen in huis heeft. Het assortiment eettafels, bijpassende stoelen en krukken varieert van modern tot klassiek, waarmee naar wens een meer zakelijke of juist een losse loungesfeer kan worden gecreëerd. Opmerkelijke blikvangers zijn het DBB Basis Black meubilair, de collectie Bistro meubelen en de stijlvolle Square meubelen. Porselein, bestek, glazen en alle mogelijke toebehoren: pagina na pagina worden de nieuwste trends in design en beleving gepresenteerd.

 

Flexibel geregeld

Boels gaat verder dan alleen het geven van een professioneel verhuuradvies. Van de voorbereiding tot aan het opruimen, denkt jouw vaste contactpersoon mee over wat er voor een geslaagd feest of evenement nodig is.

 

Ontdek Boels Party & Events

Een gratis exemplaar van de Boels Party & Events catalogus kan telefonisch via +32 (0)2 687 38 50 (filiaal in Brussel/Overijse), +31 (0)346 203 000 (filiaal in Breukelen) of +31 (0)46 459 21 27 (filiaal in Sittard) worden aangevraagd.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures