Handige checklist voor jouw event-drukwerkHandige checklist voor jouw event-drukwerk

Neem je deel aan een evenement of organiseer je er zelf één? PrintConcept.be helpt je om er een ongekend succes van te maken. Naast kwalitatief drukwerk geeft de drukker je ook tips en ideeën om een goede indruk te maken bij potentiële klanten.

 

"Wij zorgen ervoor dat jouw drukwerk van topkwaliteit is én op tijd geleverd wordt voor het evenement. Je kan ook bij ons ook terecht voor innovatieve producten. Waarom geen indruk maken met naamkaartjes met 3D spotlak? Of je boodschap extra-large laten drukken op een vlag, bord of roll-up banner? Je kan trouwens de hele zomer lang op ons rekenen voor je drukwerk, want wij blijven in juli en augustus gewoon open."


Natuurlijk wil je gerust zijn dat je niets vergeten bent voor je evenement en dat er zo veel mogelijk bezoekers komen opdagen. Met de evenementen-checklist en praktische marketing- en promotietips geeft PrintConcept.be je een extra boost om jouw bedrijf of product te laten opvallen. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan Twitter- en Googleacties om je evenement te promoten? Je vindt het allemaal via deze link:


www.printconcept.be/evenementen

advertorial08-07-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?Een bar op je event? Boek je vrijwilligers of ga je voor een professionele firma?
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 2. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 3. 18-01Assistant Project Manager PCO
  Event Masters
  Antwerpen