Nieuw: Review widgetNieuw: Review widget

Reviews trekken nieuwe klanten aan. Twee jaar geleden lanceerden we als eerste wereldwijd de mogelijkheid om reviews over event-bedrijven te publiceren op eventplanner.be /.nl. Voortaan plaats je die reviews ook op je eigen website!

 

Net zoals we dat al langer kennen bij hotels, zorgen reviews over locaties, cateraars, verhuurbedrijven, diskjockeys, evenementenbureaus, ... voor meer vertrouwen bij opdrachtgevers van events. Event-bedrijven die slim met reviews omgaan, trekken veel meer nieuwe klanten aan. Dat blijk ook uit een enquête die we eerder onder onze adverteerders organiseerden.

 

Volledig veilig

Ons review systeem is volledig veilig. Concurrenten kunnen geen valse of negatieve reviews over jouw bedrijf plaatsen. Maar zelf positieve reviews over je eigen bedrijf plaatsen is ook niet mogelijk. Bovendien modereren we alle reviews manueel om de kwaliteit te controleren. Je kan dus op je twee oren slapen!

 

Review widget op je eigen site

Die score en reviews plaats je voortaan ook vol trots op je eigen website. Zo overhaal je jouw bezoekers om voor jou te kiezen! De widget werkt dus net op dezelfde manier als die van TripAdvisor op websites van hotels. En wees maar  zeker dat die ook heel wat nieuwe overnachtingen oplevert voor de hotels die hem gebruiken.  

 

De widget ziet er strak en stijlvol uit zodat hij op elke website past:

 

 

De review widget op je site plaatsen is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is de embed code, die kan je ophalen nadat je bent ingelogd op onze website via de widget-pagina. Het is even eenvoudig als bijvoorbeeld een YouTube video op je website plaatsen. Ben je zelf geen html-held, dan helpt jouw webmaster je met plezier verder. Bekijk het voorbeeld ook geïntegreerd op de website van The Bartenders Company

 

De review widget is beschikbaar voor alle bedrijven in onze bedrijvengids.  

 

Tips om meer uit reviews te halen

 • Vraag je klanten zelf om een review over jouw bedrijf te plaatsen.
  Klanten appreciëren het als je om hun mening vraagt. Als ze tevreden zijn, geven ze met veel plezier een review. Deze kleine moeite kan je heel wat nieuwe klanten opleveren.
 • Plaats de review widget op je site.
  Je slaat hiermee twee vliegen in één klap. Nieuwe prospects krijgen vertrouwen in je bedrijf door de onafhankelijke beoordelingen. En bestaande klanten worden geprikkeld om zelf een review te plaatsen.

 

Hoe werkt het review systeem?

 • Een bezoeker (jouw klant) schrijft een review op onze website.
 • Wij controleren de beoordeling op SPAM, ongewenst taalgebruik, ...
 • Jij krijgt een mail met de melding dat er een review over je bedrijf geplaatst werd. In de mail krijg je de naam en bedrijfsnaam van de reviewer te zien, maar uiteraard niet de beoordeling zelf. Op die manier kun je bevestigen of de beoordelaar wel degelijk je klant is.
 • Na bevestiging (of wanneer je niet binnen 14 dagen reageert) verschijnt de beoordeling in jouw bedrijfsfiche op onze website.
 • Van zodra je minstens 3 beoordelingen hebt geven we ook een gemiddelde score.  

 

Spelregels

 • Je mag geen reviews over je eigen bedrijf of over concurrenten indienen.
 • Elke bezoeker kan slechts 1 keer eenzelfde bedrijf beoordelen.
 • Reviews kunnen na plaatsing niet verwijderd of gewijzigd worden, tenzij op uitdrukkelijk verzoek van adverteerder én reviewer. Bezoekers worden via e-mail steeds op de hoogte gehouden over de status van hun beoordeling, dus ook wanneer je hun review afkeurt als zijnde 'geen klant'. Indien de beoordelaar het hier niet mee eens is en kan aantonen dat hij wel degelijk klant van jouw bedrijf is (bijvoorbeeld aan de hand van een factuur) zal de review alsnog geplaatst worden.

 

Waar wacht je op? Je kunt de widget-code meteen via onze website opvragen (klik op deze link nadat je bent ingelogt op onze site).

11-06-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Ultieme tips om waarde te creëren met je evenementUltieme tips om waarde te creëren met je evenement
Taste Catering bouwt directeursvilla om tot huiskamerrestaurantTaste Catering bouwt directeursvilla om tot huiskamerrestaurant
Verborgen parel in het hartje van AntwerpenVerborgen parel in het hartje van Antwerpen
Advertenties

In de kijker

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is een unieke, multifunctionele accommodatie die al ruim 45 jaar een podium biedt voor live communicatie, business en entertainment.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 25-05Ultieme Planning- en Administratief Assistente
  Ultimate Services bvba
  Antwerpen
 2. 24-05Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 24-05Parttime Docent Eventmanagement
  Hogeschool TIO
  Utrecht