Exclusief voor docenten eventmanagement: casesExclusief voor docenten eventmanagement: cases

Hoewel het boek EVENTS² in eerste instantie voor de bedrijfswereld geschreven is, werd het naslagwerk op amper enkele jaren tijd dé referentie in het onderwijs. Daarom hebben we, exclusief voor docenten, cases uitgewerkt die ze aanvullend in hun lessen kunnen gebruiken.  

 

Vooral de de praktijkgerichte formule van EVENTS² slaat erg aan bij zowel docenten als studenten. Tientallen professionals uit het vak hebben meegewerkt aan het boek en dat is natuurlijk een extra troef. "Het boek heeft dezelfde diepgang als andere naslagwerken. Maar EVENTS² slaagt erin de kennis van het evenementenvak op een heldere en inspirerende manier te brengen. Geen wonder dat het boek zo populair is geworden in het onderwijs", getuigt één van de docenten die er al enkele jaren mee werkt.  

 

Event cases

Omdat het handboek niet specifiek voor het (hoger) onderwijs geschreven is, staan er geen oefeningen voor studenten in. Om aan deze vraag tegemoet te komen hebben we enkele cases uitgewerkt met bijhorende vragen en opdrachten. Docenten kunnen die vrij in de lessen gebruiken als aanvulling op EVENTS².  

 

Werk je als docent met het boek EVENTS²? Contacteer ons nu meteen en we bezorgen je alvast de eerste twee cases. Op basis van jullie feedback werken we later nog bijkomende oefeningen uit. Heb je zelf inspirerende cases die je met andere docenten wil delen? Mail ze ons dan zeker door!  

 

Met EVENTS2 aan de slag

Ken je het boek nog niet en heb je als docent ook interesse om met het boek te werken in jouw lessen? Vraag een digitaal recensie-exemplaar aan via info@eventplanner.be. Je krijgt ook informatie over de speciale aankoopvoorwaarden voor het onderwijs.

30-05-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen