De Boer is klaar voor de zomerDe Boer is klaar voor de zomer

Na een geslaagd voorjaar met tal van succesvolle events en beurzen als de Agridagen in Geel of de Outdoor events beurs in Dessel, is De Boer meer dan klaar voor een drukke zomer.

 

"Binnenkort gaan onze teams weer aan de slag met de opbouw van de gekende festivalweides zoals Pukkelpop, Rock Werchter, Graspop, Blues Peer en zoveel meer. Maar vooraleer we ons in de 'festival madness' gaan verdiepen staan er nog enkele zeer interessante projecten voor onze deur. Voorbeelden hiervan zijn de 'BMW training days' of de alomgekende 'Mercedes Cabrio days'. Voor beide projecten verzorgt De Boer de tijdelijke accommodaties waar de gasten gedurende de dag kunnen genieten van een hapje en een drankje."

 

Verder bouwt De Boer de komende weken ook nog tal van structuren voor onder andere de 24u van Le Mans en Francorchamps, de Royal Zoute Tennis Club (beter bekend als de plaats waar het 'Optima Open' tornooi plaatsvindt), ... Ook de BMW Beach Lounge zal dit jaar opnieuw door De Boer gebouwd worden en dit keer kiest BMW voor een heuse Delta Vista als indrukwekkende Beach Lounge. "We kunnen zeggen dat de luxe automerken graag feesten in stijl", vertelt Veerle Leduc trots.

 

Heb je binnenkort ook een event op de planning staan? Dan is De Boer wellicht een geschikte partner. "Hoewel wij ons voornamelijk richten op de B2B markt, kan ook het hogere segment van de B2C markt gebruik maken van onze diensten. Het maakt niet uit hoe groot je het graag ziet, als je kwaliteit en service voorop stelt, dan is De Boer jouw ideale partner. We kijken uit naar een spetterende samenwerking met boeiende projecten of om ook u binnenkort te verwelkomen in één van onze unieke tentstructuren."


www.deboer.com

advertorial30-05-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen