ID&T lanceert documentaire: 'Waarom geef ik nou feesten?'

ID&T lanceert documentaire: 'Waarom geef ik nou feesten?'

ID&T begon met het organiseren van 'gabber'-feesten, maar is in 20 jaar uitgegroeid tot wereldwijde organisator van dance events. Tijd om terug te blikken met een documentaire.

 

In Celebrate Life staat het gedachtegoed van Duncan Stutterheim, medeoprichter van ID&T, zijn partner Wouter Tavecchio en Head of Sustainability Carlijn Lindemulder centraal. Hoe heeft ID&T zich ontwikkeld en wat is de visie? Waarom doe je als organisator wat je doet? Duncan vertelt onder andere over wat 20 jaar ID&T met hem heeft als persoon heeft gedaan, en waar het motto Celebrate Life vandaan komt.

 

Het is voor de organisatie een mooi moment om terug te blikken. Vorig jaar werd werd ID&T verkocht aan het Amerikaanse SFX Entertainment en er aanstaand weekend staat een grote climax op het programma: ID&T is de eerste organisatie die sinds Woodstock in 1969 een festival (Mysteryland USA) op de heilige grond mag organiseren.

 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures