Grensverleggende evenementen op buitenterras OCEANDIVA?Grensverleggende evenementen op buitenterras OCEANDIVA?

De varende locaties van OCEANDIVA zijn tijdens alle seizoenen inzetbaar. Voor de zomermaanden bruisen de ideeën over hoe je het buitenterras kan inzetten als eyecatcher op jouw evenement.

 

Onder het mom dat we elkaar moeten blijven inspireren, geeft OCEANDIVA een paar leuke zomertips over wat je met het buitenterras kan. De capaciteit van het buitenterras van de OCEANDIVA Futura is 450 gasten en die van de OCEANDIVA Original (inclusief eigen bar) is 1.500 gasten. Genoeg ruimte dus voor grensverleggende evenementen in de zomer.  

 

Zomerpresentaties

Organiseer een levensecht strand op het buitenterras ter introductie van een nieuwe zomerlijn of een introductie van een nieuwe auto. Het buitenterras leent zich perfect voor een catwalk van meer dan 20 meter of een congresopstelling met bijvoorbeeld strandstoelen.  

 

Wervelende wakeboardshow met RIB experience

Terwijl je gasten nietsvermoedend op het buitenterras staan te genieten van de skyline van Antwerpen onder het genot van een muzikale jazz-trio en een glas bubbels, maakt de RIBboat-team zich klaar voor een waterspektakel. Links en rechts verschijnen de eerste wakeboarders met spectaculaire stunts op het water. Compleet verrast zien de gasten de wervelende spektakel op het water. Enkele minuten later verschijnen de eerste brullende RIBboaten en meren langzij aan. Jouw gasten kunnen opstappen en deze wervelde spektakel op het water zelf beleven.

 

Skyline diner

Creëer een sitdown diner of walking diner op het buitenterras terwijl de gasten genieten van de skyline van Antwerpen of Brussel. Voor gasten die onbekend zijn met de stad vormt de buitenlucht en prachtige skyline de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke avond.

 

Beachparty 

De naam zegt het al en brengt voor velen het ultieme zomerse gevoelens naar boven. Luie loungebanken, cocktails met shakerboys, live-optredens, palmbomen, gekleurde lampions. Kortom: een warme zwoele zomeravond die in een zucht voorbijvliegt waarvan jouw gasten alleen nog maar kunnen dromen. 

 

Als het weer niet mee werkt verplaatst je naar binnen of zijn er voor beide varende locaties speciale open en gesloten tentconstructies beschikbaar.


www.oceandiva.nl

advertorial09-05-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen