Huisbrand Events overkoepelt 13 evenementenbureausHuisbrand Events overkoepelt 13 evenementenbureaus

Indien je de naam 'Mokum Events' of 'Holland Tour Guides' nog nooit hebt gehoord, dan ben je verleden jaar wellicht niet veel uit geweest. Tenminste, niet op de manier waarop oprichters Sander Huisman en Willem Brandjes een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren.

 

Als gezamenlijke oprichters van 13 landelijk opererende evenementenbureaus vinden beide heren het tijd om het gehele aanbod via één merk aan te bieden: HuisBrand Events.   

 

Het overkoepelende evenementenbureau biedt groepsuitjes en bedrijfsuitjes aan voor grote en kleine gezelschappen, van een culturele standswandeling tot een overweldigend themafeest met populaire DJ's. Van Groningen to Brugge en van Zandvoort tot Enschede. In elke grote provincieplaats in Nederland en Vlaanderen organiseert HuisBrand Events net dat ene dagje uit waar de meeste mensen nog nooit aan hebben gedacht. En dat gaat veel verder dan een rondvaartje boeken of een bezoek aan een museum.

 

"Het succes is vooral gebaseerd op de originaliteit van de concepten, het combineren van allerlei deelprogramma's die samen worden gesmeed tot een volledig verzorgde dag zodat 'de klant' op maat tegemoet wordt getreden", aldus Sander en Willem.

 

Het bedrijf is begonnen als kleine organisatie aan het Damrak in Amsterdam, maar is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde waarde op dit gebied. HuisBrand Events realiseert tegenwoordig meer dan 5.000 evenementen per jaar. Met kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Maastricht, Antwerpen en Zaanstad kan je in je eigen regio terecht voor de originele Huisbrand 'Events'.  


www.huisbrandevents.nl

advertorial17-04-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen