Spectaculaire simulator op maat door J&R Virtual Reality Entertainment

Spectaculaire simulator op maat door J&R Virtual Reality Entertainment

J&R Virtual Reality Entertainment heeft haar 14-persoons motion-based simulator onlangs omgetoverd tot een 'Sawadee Experience' simulator. Deze simulator is het resultaat van een samenwerking met Sawadee Reizen, aanbieder van avontuurlijke groepsreizen naar bijzondere bestemmingen.

 

In drie minuten worden mensen langs diverse Sawadee bestemmingen geleid. Een unieke ervaring. In januari was de simulator voor het eerst te zien op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

 

Op maat gemaakt

Voor de simulator is een op maat gemaakte film geproduceerd en gekalibreerd. "Geheel afgestemd op de wensen van opdrachtgever Sawadee Reizen", zegt John Ruane, eigenaar van J&R Virtual Reality Entertainment. "Het ene moment zit je midden in het culturele hart van India, reis je via een natuurrijke jungle door naar een avontuurlijke Zuid-Afrikaanse safari en vlieg je door de Grand Canyon." Maar niet alleen de binnenzijde van de simulator is in Sawadee-sferen gebracht. "Door ook de buitenzijde van de simulator te bestickeren met onder andere scènes uit de film, heeft de 14-persoons motion-based simulator een complete metamorfose ondergegaan."   

 

Mooi resultaat

Eind augustus vonden de eerste gesprekken geweest tussen J&R Virtual Reality Entertainment en Sawadee Reizen plaats, om te komen tot de 'Sawadee Experience' simulator. John: "Omdat de opdrachtgever op zoek was naar iets unieks en de simulator geheel moest aansluiten op de organisatie, wilden we de wensen en behoeften vooraf goed in kaart brengen. Alleen op die manier kun je een product maken dat geheel aansluit. En we zijn erg trots op het uiteindelijke resultaat. Ook de eerste reacties op de Vakantiebeurs waren erg positief." Na een tour langs verschillende buitenlocaties in Nederland en België, was de simulator te zien en vooral te beleven op de Vakantiesalon in Brussel van 6 t/m 10 februari.  

 

J&R Virtual Reality Entertainment is sinds 1993 gespecialiseerd in de verhuur van spraakmakend simulators.

www.j-r.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties