MECC: Dedicated to your successMECC: Dedicated to your success

MECC Maastricht biedt organisatoren ondernemerskansen. "Het MECC stelt ondernemerschap centraal. Wij komen graag in gesprek met organisatoren van events over het eventueel samen organiseren, samen risico dragen en samen werken aan een succesvol evenement, beurs of congres."

 

In het MECC in Maastricht kan vrijwel álles georganiseerd worden. Als organisator kan je er 24/7 rekenen op de professionele en toegewijde medewerkers. Ook op ondersteuning en advies bij de promotie van het evenement door de communicatiespecialisten van het MECC kan je rekenen. Deze gezamenlijke inzet staat garant voor een succesvol evenement in het MECC.

 

"In het MECC maken onze mensen het verschil. Voor dienstverlening en gastvrijheid scoort MECC Maastricht al meer dan 25 jaar een dikke acht. Een verdienste die maar weinig congrescentra in Europa kunnen evenaren."

 

Het MECC is een high tech en multifunctioneel centrum waar intieme vergaderingen, meerdaagse internationale congressen, grootschalige (inter)nationale beurzen en bijzondere evenementen plaatsvinden. De Europese aantrekkingskracht van de stad Maastricht draagt bij aan het succes van de events. Bijvoorbeeld op het gebied van life science, chemie, sport en cultuur waar Maastricht & regio toonaangevend is. De combinatie van de dynamiek van het MECC, de ligging in de sfeervolle stad Maastricht, de 7-sterren gastronomie en goede hotels maakt elk event in het MECC tot een onvergetelijke beleving.


www.mecc.nl

06-02-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Wat betaal je een evenementenbureau?Wat betaal je een evenementenbureau?
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant