MECC: Dedicated to your successMECC: Dedicated to your success

MECC Maastricht biedt organisatoren ondernemerskansen. "Het MECC stelt ondernemerschap centraal. Wij komen graag in gesprek met organisatoren van events over het eventueel samen organiseren, samen risico dragen en samen werken aan een succesvol evenement, beurs of congres."

 

In het MECC in Maastricht kan vrijwel álles georganiseerd worden. Als organisator kan je er 24/7 rekenen op de professionele en toegewijde medewerkers. Ook op ondersteuning en advies bij de promotie van het evenement door de communicatiespecialisten van het MECC kan je rekenen. Deze gezamenlijke inzet staat garant voor een succesvol evenement in het MECC.

 

"In het MECC maken onze mensen het verschil. Voor dienstverlening en gastvrijheid scoort MECC Maastricht al meer dan 25 jaar een dikke acht. Een verdienste die maar weinig congrescentra in Europa kunnen evenaren."

 

Het MECC is een high tech en multifunctioneel centrum waar intieme vergaderingen, meerdaagse internationale congressen, grootschalige (inter)nationale beurzen en bijzondere evenementen plaatsvinden. De Europese aantrekkingskracht van de stad Maastricht draagt bij aan het succes van de events. Bijvoorbeeld op het gebied van life science, chemie, sport en cultuur waar Maastricht & regio toonaangevend is. De combinatie van de dynamiek van het MECC, de ligging in de sfeervolle stad Maastricht, de 7-sterren gastronomie en goede hotels maakt elk event in het MECC tot een onvergetelijke beleving.


www.mecc.nl

06-02-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen