Jouw evenement op het Domein van de Grotten van HanJouw evenement op het Domein van de Grotten van Han

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw evenement? Het Domein van de Grotten van Han past zich volledig aan jouw wensen en dromen aan!

 

Gepersonaliseerde bezoeken aan de Grot met een privégids, bezoeken met muziek of met zang, bezoeken met fakkels langs galerijen die niet toegankelijk zijn voor het publiek... alles is mogelijk. Centraal in de Grot ligt de Wapenzaal, het ideale theater voor jouw exclusieve evenementen (tot 500 personen): concerten, spektakels, productvoorstellingen, thema-avonden of recepties in een grandioze omgeving. 

 

 

Wildpark

Het schitterende 250 ha grote Wildpark van het Domein vormt een unieke plek pure natuur in Europa. Het is een ideale omgeving om jouw medewerkers te motiveren, creativiteit te stimuleren, de banden aan te halen met partners of klanten een aangenaam moment te bezorgen.

 

"Je geniet tevens van een authentieke site en een uitzonderlijke biotoop die bijdraagt tot het succes van al jouw evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 3.000 personen. Twee kwaliteitsvolle restaurants, een moduleerbare vergaderzaal, grote ruimtes voor tenten en onze jarenlange ervaring staan ter beschikking om van uw evenement een immens succes te maken."


www.grotte-de-han.be

advertorial05-02-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Ben jij klaar voor de GDPR?Ben jij klaar voor de GDPR?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen