Lasergravure snijdt drukwerk in unieke vormLasergravure snijdt drukwerk in unieke vorm

Kleine oplages drukwerk nodig in een speciale vorm? Postkaarten in de vorm van een hartje of letters uitgespaard in je tickets of naamkaartjes? Dat is vanaf nu betaalbaar dankzij de lasergravure van Maxevent. Daarmee geef je jouw creatieve ontwerpers een zee van nieuwe mogelijkheden om het drukwerk van jouw event net die extra touch te geven.

 

Voor grotere oplages drukwerk zijn speciale vormen al langer ingeburgerd. Je laat een zogenaamde kapvorm maken waarmee je drukwerk 'uitgekapt' wordt. Voor kleinere oplages is zo'n kapvorm in verhouding heel erg duur. Bovendien zijn sommige ontwerpen ook gewoonweg niet haalbaar met een kapvorm. De lasergravure die Maxevent aankocht, lost al die beperkingen op. Zo wordt het voor iedereen betaalbaar om een originele vorm in zijn drukwerk te steken.  

 

De lasermachine is van Europese makelij (SEI), op maat gemaakt en kan kleine tot middelgrote oplages van drukwerk afwerken. De registratie is daarbij uiteraard belangrijk en daarom is de laser ook uitgerust met camera's die bepaalde 'markers' op drukvellen herkennen. Zo kan de machine zeer accuraat uitsnijden.

 

Maxevent bood al langer kleine oplages uitgesneden drukwerk aan in standaard vormen zoals tafelstaanders, deurhangers, enz. Maar nu gaat de drukker nog verder door iedereen de mogelijkheid te bieden om zijn eigen vorm uit te tekenen. "Dat is uniek want geen enkele andere online drukkerij biedt standaard prijzen aan voor zo'n uitgesneden drukwerk. Het is voor ons ook uitkijken waar onze klanten mee op de proppen komen. Ongetwijfeld komen we heel wat uitdagingen tegen maar we vertrouwen erop dat we hiermee inspiratie bieden voor heel wat ontwerpers. Denk aan naamkaartjes in een speciale vorm, niet gewoon met ronde hoekjes maar met ronde welvingen over de hele lengte. Of visitekaartjes waar je logo wordt uitgelaserd", stelt zaakvoerder Wim Houtmeyers. Hij denkt ook aan specifieke toepassingen voor de evenementensector zoals VIP-uitnodigingen waarbij de letters 'VIP' uitgesneden worden uit de kaart. Of ook interessant: tickets die door hun vorm vrijwel niet na te maken zijn omdat er met de laser woorden of vormen uitgesneden zijn. Kortom, de lasergravure van Maxevent biedt een eindeloze waaier aan creatieve mogelijkheden.


www.maxevent.be/mx/Drukwerk/FullColor_Kaartjes%20in%20vorm.asp

22-01-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen