Stijlvol feesten in Lier



Stijlvol feesten in Lier

De uitdrukking 'Lierke Plezierke' heb je zeker al eens gehoord. Wil je dat plezier ook heel stijlvol beleven, trek dan zeker eens naar het Hof van Beatrijs. De voormalige abdijhoeve herbergt de prachtige moderne en strakke feestzaal, Bartholomeus. Een ware ontdekking.

 

Veel daglicht, een prachtig uitzicht op de schitterende tuin, een geraffineerde inrichting, ... het zijn maar een paar kenmerken van de unieke Bartholomeuszaal. Strak en modern staat hier niet voor koud of kil. Integendeel , de zaal oogt heel gezellig. Van 20 tot 400 gasten, hoe groot of klein je gezelschap ook is, het is er heel aangenaam vertoeven. Het ultieme decor dus voor jouw stijlvol feest.

 

Naast de zaal Bartholomeus, kan je ook feesten in zaal Symforosa. Deze klassiekere zaal heeft eveneens een capaciteit tot 350 personen voor een receptie. Denk je al aan een tuinfeest? Dan vind je binnen de oude abdijmuren een immens prachtige tuin. Een feeëriek decor voor een memorabele tuinparty.

 

Huwelijksfeest of personeelsfeest, Hof van Beatrijs biedt jou service op maat, zowel culinair als qua omkadering. De keuken van Hof van Beatrijs werkt altijd met dagverse producten voor diners, buffetten, walking dinners, recepties en drinks. Als jij dat wenst, zorgt de feestzaal ook voor muzikale omkadering, boeking van een dj of artiest of een originele thema-avond. Zelfs het vervoer van jouw gasten regelen ze.


www.hofvanbeatrijs.be

advertorial07-01-2014

Comments

Meld je hier aan om te reageren



Lees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen