Overleven met collega's in de natuurOverleven met collega's in de natuur

Samen overleven in de natuur. Niets smeedt een hechtere band tussen collega's als een dergelijke ervaring. Goed nieuws: voor deze ultieme teambuilding hoef je niet te wachten tot het mooi weer wordt. In de winter wordt een survivaltocht nog uitdagender. Eén voorwaarde: zorg voor een goede begeleiding. En dat is nu net wat je bij Arnoutpietersbushcraft vindt.  

 

Arnout Pieters organiseert survivaltochten voor bedrijven. Hij weet uit ervaring: "Dit is een heel geschikt concept om het teamgevoel te versterken. In een survivaltocht breng je mensen samen met verschillende achtergronden, niveaus en meningen. Maar zij kunnen maar overleven door samen te werken en taken te delen zoals op zoek gaan naar voedsel, vuur maken, shelters bouwen, ..."

 

Arnout heeft zelf al duizenden kilometers tochten in de natuur op de teller staan. Hij maakte talloze trektochten in de wildernis in winter en zomer, klimtochten, toerskitochten en fietsreizen in de Alpen, de Himalaya, de Andes en het Arctische gebied. Daarnaast heeft deze avontuurlijke reiziger ook een missie: mensen terug dichter bij de natuur brengen. "Hoe meer mensen terug buiten komen en de natuur leren ervaren, hoe meer respect ze voor hun leefomgeving hebben", luidt zijn overtuiging. Hiermee wil hij het draagvlak voor natuurbescherming en beleving vergroten.  

 

Met Arnoutpietersbushcraft organiseert hij survival- en trektochtcursussen om mensen voor te bereiden op zelfstandige tochten in de natuur. En dus ook teambuildings voor bedrijven waarin collega's in de natuur leren hoe ze beter samenwerken. "Mijn excursies en cursussen zijn allemaal ervaringsgericht. Ik ben er van overtuigd dat mensen veel meer onthouden van ervaringen die ze opdoen dan van louter theoretische kost", ondervond hij. Survival is dan ook een heel geschikte tool voor teambuilding omdat het daar gaat over praktische technieken en kennis die je al doende leert. "Deze survivals kunnen op elk niveau gegeven worden en worden aangepast aan de wensen en ervaring van de deelnemers."


www.arnoutpietersbushcraft.be

advertorial19-12-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Event-materiaal delen: duurzaam en goedkoopEvent-materiaal delen: duurzaam en goedkoop
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Advertenties

In de kijker

Verhuur tenten

Verhuur tenten

Verhuurbedrijven tenten en hallen voor evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen