Dialoog tijdens congres? World Café uiterst succesvol!

Dialoog tijdens congres? World Café uiterst succesvol!

Het World Café is een innovatieve werkvorm, die steeds vaker tijdens bijeenkomsten wordt ingezet. Opdrachtgevers en deelnemers zijn unaniem enthousiast. Een filmpje maakt het helder.

 

"Eindelijk een geweldig alternatief voor de gebruikelijke parallelsessies." "Informeel, dynamisch en nuttig." "Het World Café zorgde voor innovatieve oplossingen en eigenaarschap bij de deelnemers."

 

Meer en meer gebruikt bedrijfsleven en overheid het World Café als mensen tot mooie nieuwe ideeën willen komen om écht te gaan samenwerken. Eigenaarschap is daarbij van groot belang. Of het nu om medewerkers gaat of relaties, door te kiezen voor dialoog ontstaat de vaak zo nodige beweging. Het World Café wordt ingezet bij interne dagen, maar ook tijdens een congres om partnerships te bouwen. De tafellakens worden gebruikt om met stiften op te mindmappen. Het filmpje hieronder geeft in één minuut een mooie impressie.

 

 

 

Vele (internationale) organisaties kennen het succes van het World Café, onder meer Delta Lloyd Groep, Ceva Logistics, Eureko Achmea, Roche Diagnostics, Van Lanschot Chabot, Raasveld Expertise, Inspectie SZW, Univé, MKB Nederland, UPC, VvAA, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Pfizer. Voertaal: Nederlands of Engels.

www.theworldcafe.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures