Caroline Biss viert onvergetelijke 50ste verjaardag

Caroline Biss viert onvergetelijke 50ste verjaardag

Het bekende Belgische modemerk Caroline Biss vierde onlangs haar 50-jarig bestaan. Het familiebedrijf, dat uitpakt met klasse collecties voor elke vrouw, nodigde 260 medewerkers uit om dit jubileum niet onopgemerkt te laten voorbij gaan. Dazzle Events werd gevraagd er een onvergetelijk evenement van te maken.

 

Wouter Maenhaut: "Op de weide naast de hoofdzetel van het bedrijf hebben we een luxe tent in koepelvorm geplaatst en aangekleed met klassevol meubilair. De klassiekers voor een jubileum mochten niet ontbreken: een receptie bij aankomst van de genodigden, gevolgd door een speech van de huidige eigenares Ann-Christine Bouckaert, de voorstelling van een film, een walking dinner en tot slot een dansfeest op muziek van coverband The Vicious. Die groep kreeg de dansvloer makkelijk stampvol. Wat wil je, met quasi alleen maar vrouwen..."

 

De grootste uitdaging bij de organisatie bleek de locatie te zijn. "De klant is actief in de modewereld. Bovendien waren 95% van de genodigden vrouwen. Dan moet je zorgen voor een tot in de details afgewerkt, high class evenement. Zeker bij de keuze van de inrichting mochten we niet in de fout gaan. En dan moesten we de tent op een weide neerpoten. Met andere woorden, alles moest van nul af aan opgebouwd worden."

 

 

Bart Saelen, medezaakvoerder en echtgenoot van Ann-Christine, is vol lof over de aanpak en organisatie van Dazzle Events. "Wie twijfelt tussen hen en een ander bureau mag mij altijd bellen", geniet hij duidelijk nog na. "Het was een top-feest. De koepeltent was ronduit prachtig. De genodigden waren sterk onder de indruk. Door die prachtige tent en de bijhorende klassevolle inrichting  stond het evenement van in het begin meteen al op de goede rails. Qua organisatie en professionalisme had ik achteraf echt niets aan te merken. Wouter was bovendien de avond zelf aanwezig om probleempjes snel op te lossen. Was hij daar niet, dan kwam het personeel zeker mij lastig vallen. Nu kon ik volop genieten, en dat heb ik ook gedaan. Zijn manier van werken is bovendien heel transparant en hij is open in zijn communicatie. Echt top!"

www.dazzle-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Maak je klaar voor ISE 2023 - Gratis tickets!

Maak je klaar voor ISE 2023 - Gratis tickets!

Blijft jouw event data uit de handen van internetcriminelen?

Blijft jouw event data uit de handen van internetcriminelen?

7 toplocaties om je nieuwjaarsreceptie in Oostende te organiseren

7 toplocaties om je nieuwjaarsreceptie in Oostende te organiseren

Advertenties