Van der Maarel Sfeermeesters creëert 'Battle of the Styles'Van der Maarel Sfeermeesters creëert 'Battle of the Styles'

Vorige week ging in het Antwerpse Sportpaleis de 29e editie van start van de befaamde Night of the Proms reeks. Van der Maarel Sfeermeesters verzorgde hier voor het zesde jaar op rij de styling en inrichting van de exclusieve VIP Lounge in het naastgelegen Lotto Arena.  

 

Directeur Cees van der Maarel vertelt: "Dit jaar hebben wij gekozen voor een inrichting in de nieuwste trendstijl 'Old Meets New'. Hiermee willen wij onder andere inspelen op de battle tussen de stijlen 'klassiek en pop' en daarin ook de battle tussen vormen en sferen, vertaald naar een unieke en eigentijdse beleving met klassieke elementen."

 

In het eerste Night of the Proms weekend genoten honderden VIP gasten al van heerlijke hapjes, drankjes en live muziek in een Van der Maarel Sfeermeesters gecreëerde ambiance. In het naastgelegen sportpaleis konden zij genieten van optredens van onder andere Gloria Estefan, Amy McDonald en Wyclef Jean. Allen ondersteund door symfonieorkest Il Novecento.  

 

Jaarlijks zetten vele bedrijven, evenementenbureaus en locaties de expertise in van Van der Maarel Sfeermeesters. Het event styling bedrijf met een Belgisch team Sales & Logistieke Operatie verzorgde dit jaar ook op maat gemaakte inrichtingen voor onder andere de Optima Open in Knokke-Heist, Het Victor Gala in Brussel en het 40-jarige jubileum van Bostoen.

 

Van der Maarel Sfeermeesters zorgt al sinds 1953 voor de totaalstyling van evenementen. Van business events, congressen, relatiemeetings, productpresentaties, publieke evenementen tot bruiloften en privé feesten. Van der Maarel is gespecialiseerd in de creatie en realisatie van eigentijdse, innovatieve maatwerk stylingconcepten.


www.vandermaarel.nl

advertorial10-11-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen