FLEX Meeting Center décor voor Théâtre de la ModeFLEX Meeting Center décor voor Théâtre de la Mode

FLEX Meeting Center, uitgebaat door Artexis, was op 27 september trotse gastheer én tevens een van de hoofdsponsors van het spectaculaire 'Théâtre de la Mode'.

 

'Théâtre de la Mode' is een kunstzinnige modeshow in een intimistische sfeer, georganiseerd door Noël Mylle. De modeshow is opgericht om geld in te zamelen voor goede doelen.

 

"Onze intimistische modeshow vond plaats in het FLEX Meeting Center dat bij Flanders Expo hoort", zegt Noël Mylle, organisator van het event. "Ik was verrast er zo'n fantastische locatie te vinden voor dit soort event. Receptie, catwalk, belevingsruimtes, ... ik kon kiezen uit verschillende flexibele zalen die niet veel extra aankleding vragen. Mijn persoonlijke Project Manager begeleide me van a tot z. Ja, Flanders Expo is meer dan beurshallen alleen."

 

Meter van deze Gentse editie is de damesafdeling van Rotary: Inner Wheel. Zij bundelen de krachten om de borstkankercampagne 'Help mee in de strijd tegen borstkanker' te steunen. De opbrengst van het event gaat rechtstreeks naar Prof. Van Den Broecke van de borstkankerkliniek in het UZ in Gent. De organisatie communiceert het finale bedrag binnenkort tijdens een officiële persconferentie. Nog even afwachten dus.

 

Dirk Van Roy, CEO Artexis Belgium: "Artexis draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Projecten als dit, die de medische wereld financieel willen helpen en die de aandacht op prangende problemen als borstkanker willen vestigen, steunen we dan ook van harte."

 

Bekijk de sfeerbeelden van het evenement (AVS reportage) hieronder. Of bezoek het FLEX Meeting Center virtueel.

 

 


www.flandersexpo.be/en/Meeting-Center/Virtueel%20bezoek

advertorialBron: FLEX Meeting Center - 06-11-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

10 goede gewoontes van succesvolle eventplanners10 goede gewoontes van succesvolle eventplanners
Papendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega'sPapendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega's
Brakrock Ecofest, een 'schoon' festival in een groene omgeving!Brakrock Ecofest, een 'schoon' festival in een groene omgeving!
Advertenties

In de kijker

Thermae Boetfort

Thermae Boetfort

Rond de tafel op een historisch kasteeldomein...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 21-09Travel Designer België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 3. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen