Inkart: Formula One for the people

Inkart: Formula One for the people

Schumacher, Vettel, Hamilton en Alonso. Ze hebben één ding gemeen: allen startten ze hun F1-carrière in... een go-kart. Karting is toegankelijk voor iedereen en is de ideale manier om op een (ont)spannende manier even te ontsnappen aan de dagelijkse stress.

 

"Bij Inkart staan we garant om deze ervaring op de meest professionele manier te begeleiden", vertelt Event Manager Filip Van Vlem. Sinds 1994 streeft het gepassioneerde team van Mike Van Hooydonk ernaar om je een onvergetelijke en veilige circuitervaring aan te bieden. Het gecombineerde in- én outdoorcircuit is het hele jaar geopend bij droog weer. Zet je op de startgrid... wacht op groen... en GO!!

 

Inkart is gespecialiseerd in de organisatie van B2B-events. Behalve het volledig begeleide kartingprogramma met warm-ups, kwalificaties, races met F1-start en podiumfestiviteiten, staat er ook een enthousiast bistroteam klaar om de 'après-kart' te verzorgen. Het hele jaar door kan je BBQ-en bij Inkart, of een keuze maken uit de 'à la kart' seizoenskaart.

 

"Of het nu gaat om een teambuilding, een productpresentatie, een persconferentie of een salesmeeting, bij Inkart koppelen we altijd het nuttige aan het aangename. Door de centrale ligging naast de A12 tussen Antwerpen en Brussel is de locatie perfect bereikbaar vanuit het hele land. Het kartingcircuit kan zelfs omgebouwd worden tot superoriginele meetingruimte of beurshal. Inkart maakt waar wat je werd beloofd, en overtreft wat je had verwacht. Met deze eventgarantie organiseer je dus steeds een origineel en dynamisch B2B-event zonder zorgen!"

www.inkart.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Apéro Skype, het nieuwe normaal?
Grunewald.bar|31 May 2020

Het was wat bruusk dat dit fenomeen zijn intrede deed. Maar we raakten er snel mee vertrouwd .....

Tijd zal uiteraard uitwijzen of deze vorm van aperitieven een lang leven is beschoren.

Maar intussen kunnen we niet bij de pakken blijven zitten. Met Grunewald.bar heb ik me dan ook vol op dit fenomeen gericht.

De eerste bestellingen hebben we mogen ontvangen. Maar we zijn er nog lang niet. Dit zal voor mijn bedrijf (reeds 12 jaar fulltime actief in de sector) het 'make or break' moment zijn. Maar 'break' staat voor onze zwaar getroffen sector niet in het woordenboek. Daarom steken we ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures