Boek tijdig magie voor je eindejaarsreceptie

Boek tijdig magie voor je eindejaarsreceptie

Wie dacht dat goochelaars enkel leuk zijn voor kinderen, vergist zich. Koenraad Magic charmeert ook volwassenen met zijn trucs. Met de eindejaarsperiode in het vooruitzicht is een optreden van deze close-up goochelaar een leuk en origineel idee om je bedrijfsfeest of receptie op te vrolijken. 

 

Close-up goochelen, ook wel tafel-goochelen genoemd, gebeurt onder de neus van je gasten. Meestal tijdens het diner tussen de verschillende gangen door. Koenraad Magic betrekt de genodigden bij zijn trucs en maakt zo deze goochelervaring erg bijzonder. Stel je de verbaasde gezichten voor als Koenraad krantenknipsels in een flits verandert in echt geld!

 

Wil je je bedrijf ook eens op een andere manier in de kijker zetten. Vraag dan aan Koenraad om je logo of reclameboodschap op te nemen in een spectaculaire truc. Je zal versteld staan.

 

Afgelopen zomer oogstte Koenraad Magic nog veel succes tijdens de VTM Terrazza-tour. Hij maakt ook van  jouw bedrijfsfeest een magisch geslaagd evenement. Een korte clip van één minuut geeft je alvast een voorproefje.

 

 

Wens je meer info over wat Koenraad voor jouw bedrijf kan doen? Vraag dan nu vrijblijvend de infofiche aan via deze website:

www.koenraadmagic.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures