Betoverende evenementen in ToverlandBetoverende evenementen in Toverland

Wie denkt dat attractieparken zich na de zomer opmaken voor een lange winterslaap heeft het mis. Juist in de herfst en winter heeft Attractiepark Toverland extra veel te bieden.

 

"Tijdens donkere dagen is de magie het grootst", verklaart Tamara Thijssen van Toverland Events. "In die periode vallen bovendien diverse feestdagen waarop we betoverende evenementen in het park organiseren. We bieden dan ook speciale arrangementen voor zowel families als bedrijven."

 

 

Halloween

Een van de succesvolste evenementen van Toverland is Halloween. In diverse scarezones in het park jagen heksen, zombies en andere duistere figuren de bezoekers de stuipen op het lijf. Naast de scary Halloween nights hebben we ook voor de jongere gasten de Happy Halloween Weeks.          

   

 

Shop je eigen kerstpakket

Ook nieuw dit jaar is de Toverland Kerstmarkt. Dat is een nieuw concept waarbij bedrijven hun medewerkers geen kant-en-klaar kerstpakket cadeau doen, maar het door hen zelf laten samenstellen op een gezellige kerstmarkt. Alle medewerkers ontvangen muntjes waarmee ze kunnen shoppen bij de diverse kraampjes die kerstgeschenkenbedrijf Presention in de Magic Forest van Toverland heeft opgesteld. "Je kunt leuke decoratieve geschenken uitzoeken, maar ook allerlei lekkere streekproducten uit Brabant en Limburg", legt Thijssen uit. "Maar je kunt er ook voor kiezen om de muntjes uit te geven in de gezellige bar of om alles te schenken aan een goed doel." De kerstmarkt staat tijdens de twee weken voor Kerst opgesteld. Afhankelijk van de groepsgrootte kan de markt exclusief of met meerdere bedrijven tegelijk bezocht worden.

 

 

Afhuur

Ook na de Kerst is het mogelijk om een evenement in Toverland te organiseren. Tot de Paasvakantie is het zelfs mogelijk om de complete Magic Forest (indoor) af te huren. Deze locatie leent zich uitstekend voor congressen of andere zakelijke evenementen, maar uiteraard ook voor feesten. Natuurlijk is het ook mogelijk om het gehele park af te huren tot wel 8.000 personen. "Maar ook kleinere groepen kunnen bij ons terecht", vult Thijssen aan. "Door de grote verscheidenheid aan locaties in het park, hebben we altijd een passende ruimte. En welk thema je ook kiest, in Toverland wordt een event gegarandeerd een magische belevening."


www.toverlandevents.nl

advertorial30-08-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?
Ben jij klaar voor de GDPR?Ben jij klaar voor de GDPR?
Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen