Stijlvol vergaderen in HaspengouwStijlvol vergaderen in Haspengouw

Ben je op zoek naar een originele en authentieke seminarielocatie, in een rustige omgeving ver weg van het drukke landscentrum? Dan is het gloednieuwe Martinus Meeting Center in het landelijke Haspengouw de perfecte keuze.

 

In het vredige dorpje Vechmaal, deelgemeente van Heers, ligt de vierkantshoeve van de familie Thiry-Vanbrabant. De stallingen van de hoeve zijn sinds januari van dit jaar prachtig gerenoveerd en omgetoverd in een hypermoderne seminarieruimte. Op het gelijkvloers vind je een mooie design bar, een strakke zithoek met gashaard, een trendy loungeruimte, een keuken, een bureau en het sanitaire gedeelte. Je bereikt de bovenverdieping via een prachtige trap in ruw staal met een enorme glazen wand. De trap is een origineel ontwerp van de jonge architecte Marie Marcotty en getuigt van knap vakwerk.

 

Op de bovenverdieping ligt de vergaderzaal voor max. 40 personen. De zaal is voorzien van de modernste technische snufjes voor het betere presenteerwerk: beamer, elektrisch scherm, professionele wifi, flipchart en lessenaar. Ook de binnenkoer van de vierkantshoeve staat ter beschikking van je deelnemers.

 

Je kan je vergaderarrangement verrijken met koude of warme catering, verzorgd door een kwaliteitsvolle traiteur. Daarvoor heb je de keuze tussen buffet, walking diner of bediening aan tafel. Of wil je graag een teambuildingactiviteit aan je vergadering koppelen? Dan heb je tal van mogelijkheden in de buurt zoals een natuurwandeling met een gids of een bezoek aan de wijnkastelen in Borgloon of Genoelselderen. Overnachten is mogelijk in de verschillende b&b - accommodaties in de buurt.

 

In het Martinus Meeting Center kan je terecht voor onder meer bedrijfsseminaries, bijeenkomsten met je hobbyclub, tentoonstellingen en zelfs wijndegustaties of kooklessen.

 


www.mm-center.be

advertorialBron: haspengouw, vergaderlocatie, Martinus Meeting Center - 10-09-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Vul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratisVul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratis
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
6 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 20176 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 2017
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen