Start-up: Peecho Simple Print ServiceStart-up: Peecho Simple Print Service

Ben je op zoek naar een originele manier om de deelnemers aan je evenement een extra service te bieden? En wil je daarmee ook een mooie marge realiseren? Met Peecho's Simple Print Service heb je een gemakkelijke manier in handen om digitale foto's en documenten om te zetten in waardevolle print-producten voor je deelnemers.

 

Peecho's Simple Print Service vereist geen software downloads, ingewikkelde sjablonen of drukklare bestanden. Het enige wat je moet doen is een pdf of afbeelding uploaden. De drukkerij analyseert de file en stelt je een aantal beschikbare printproducten voor. De Simple Print Service is aangesloten op een wereldwijd netwerk van toonaangevende drukkerijen. Alle bestellingen worden geproduceerd op vraag en zo veel mogelijk in de buurt van de eindgebruiker.

 

Je kan ook een white-label versie van de Simple Print Service installeren. Zo kan je in enkele minuten tijd je eigen print on demand-kanaal starten. De dienst omvat een complete e-commerce- en betaalmodule met meer dan 30 valuta en ondersteunt wereldwijde levering. Ze is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en sociale media.

 

De Simple Print Service is verkrijgbaar in meerdere talen, waaronder Engels, Duits, Spaans en Nederlands. Peecho's diensten worden gebruikt door uitgevers, musea en bedrijven over de hele wereld, waaronder Issuu en het Rijksmuseum in Amsterdam. Nu stelt Peecho's zijn diensten ook voor aan congres-, event- en festivalorganisatoren.

 

In deze reeks 'Start-up' ontdekken we starters met een innovatief aanbod dat nuttig is voor de eventsector.


www.peecho.com

05-06-2013

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?Hoeveel marge neemt een evenementenbureau?
Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?
The hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementenThe hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementen
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-03Project Manager Teaming Events
  Escape
  Antwerpen
 2. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]