Geef sprekers op je event een score met start-up SpeakerscoreGeef sprekers op je event een score met start-up Speakerscore

Speakerscore is een online tool om de sprekers van je congres te evalueren. De tool is super gemakkelijk in gebruik, uiterst eenvoudig te implementeren en uitsluitend bedoeld voor ‘public speakers’, sprekers in het openbaar. Voordeel is dat je sprekers over verschillende congressen heen kan evalueren en vergelijken.

 

Momenteel gebruikt elke congresorganisator zijn eigen tool om de feedback van zijn publiek te verzamelen. Van eigen systemen, over complexe enquêtes tot een Survey Monkey, iedereen doet het op zijn eigen manier. Nadeel is dat je de feedback die jij verzamelde niet kan vergelijken met de feedback over de spreker op een ander congres bijvoorbeeld. Bovendien missen de sprekers soms voor hen nuttige feedback, omdat de organisator er niet aan heeft gedacht om die te vragen. Maar deze werkwijze betekent ook dat elke organisator telkens opnieuw het wiel uitvindt om zijn eigen unieke feedbackformulier te bouwen.

 

Met Speakerscore is dat verleden tijd. De tool hanteert een eenvoudig gestandaardiseerd scoresysteem. Het systeem vraagt aan elk publiek vier vaste vragen. Die werden ontwikkeld in samenwerking met de deskundigen op vlak van evalueren en spreken in het openbaar. Op deze manier ontwikkelde Speakerscore een standaard waarmee sprekers hun prestaties kunnen vergelijken met vorige speeches en met die van andere sprekers.

 

Het evaluatieformulier is kant-en-klaar. Je moet enkel nog je sprekers toevoegen. Verder voorziet Speakerscore in een live-feed van scores, gemiddelde scores, feedback en foto’s die je makkelijk kan verspreiden. Is de feedback slecht, kan je er ook voor kiezen die niet te tonen. Sprekers kunnen ook zelf een profiel opbouwen op Speakerscore en badges verdienen met goede scores. Binnenkort vragen je sprekers zelf naar een evaluatie op Speakerscore.

 

In deze reeks 'Start-up' ontdekken we starters met een innovatief aanbod dat nuttig is voor de eventsector.


www.speakerscore.com

22-05-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?
Rotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatieRotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatie
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen