10 tips voor een originele babyborrel

10 tips voor een originele babyborrel

Een babyborrel is de perfecte gelegenheid om zowel vrienden als familie op één dag uit te nodigen om je baby aan hen voor te stellen. Zo verminder je het aantal kraam- of thuisbezoekjes en bespaar je dus veel tijd en energie. 

 

Wie zijn kindje laat dopen, kiest vaak voor een combinatie van doopfeest en babyborrel. Het doopsel zelf vindt dan plaats in beperkte kring en wordt gevolgd door de babyborrel waar meer vrienden en kennissen aanwezig zijn. De specialisten van MerryMakers geven je alvast enkele tips:

 

10 tips voor een originele babyborrel

  • Het feest wordt meestal 6 tot 8 weken na de geboorte ingepland. Hou er wel rekening mee dat hoe langer je wacht, hoe meer mensen er eerst thuis op bezoek komen om daarna nog eens naar de babyborrel te komen. 
  • Start op tijd met de organisatie, zo kan de aankondiging meteen met de geboortekaartjes verstuurd worden. Zorg wel voor een apart kaartje zodat je een onderscheid kan maken tussen wie naar het ziekenhuis komt en wie naar de babyborrel... 
  • Ga niet voor de standaard roze of blauwe ballonnen en slingers maar voorzie eens iets anders zoals reuzeballonnen met de naam van je kindje op of een slinger van bodietjes die samen de naam van je kindje vormen. 
  • Serveer drankjes in papflessen in plaats van in gewone glazen en dip tutters in een chocoladefontein. 
  • Heb je doosjes over waar de doopsuiker in zat? Doe in elk doosje een hapje en serveer ze op een plateau! Het ziet er mooi uit en het zorgt voor een leuke verrassing. 
  • Wat animatie nodig? Organiseer een loterij, de winnaar krijgt de eerste babysitbeurt.
  • Een candy bar scoort goed als origineel bedankje! Voorzie glazen potten gevuld met snoep en schepjes. Zo kunnen de gasten op weg naar buiten zelf hun snoepzakje vullen. 
  • Voorzie een hoekje voor de kinderen die komen meevieren waar ze zich amuseren zodat hun ouders de kans hebben om rustig bij te praten. Denk eens aan kinderanimatie, ballonsculptuur of een clown.
  • Iedereen verwacht een klassieke cadeautafel om de pakjes te verzamelen, dus wees creatief en zet een speelpark of box in de plaats. 
  • Plaats een wensboompje zodat de gasten er een boodschap voor de baby kunnen aanhangen. Leuk alternatief voor een klassieke babygastenboek en is een mooie herinnering voor later. 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures