Vier zorgeloos je communie- of lentefeestVier zorgeloos je communie- of lentefeest

Maak jij je ook zo druk in de organisatie van de communie of het lentefeest van zoon-of dochterlief? Zet die stress opzij en ga 100% voor fun. Schakel partyplanners MerryMakers in en zij bezorgen jou en je kind een onvergetelijke dag.

 

De MerryMakers maken hun naam 'pretmakers' zeker waar. Het is hun missie voor jou op zoek te gaan naar de leukste locatie, het origineelste thema, de creatiefste kinderanimatie, de mooiste tent en aankleding, de coolste uitnodiging, het lekkerste eten, de meest geweldige goodiebag,... Net wat jij zoekt om je kind een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

De stressvolle voorbereiding geef je dus zonder problemen in handen van MerryMakers. Zo leef je zelf zorgeloos toe naar deze unieke gelegenheid. Ook op de dag zelf nemen de pretmakers de volledige uitwerking van het feest op zich. Ondertussen geniet jij als ontspannen ouder van je kind, je gasten en een spetterende party.

 

 

Unieke locatie

Zoek je nog een mooie feestzal of locatie? MerryMakers heeft voor jou een prachtig domein (circa 1,2 hectaren) in Antwerpen-Noord ter beschikking. De uniek aangelegde tuin heeft een verwarmd zwembad, jacuzzi, jeu de boules baan en een grote vijver. Het poolhouse biedt alle troeven voor een geslaagd zomerfeest. De ruimte is afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen en er heerst een huiselijke, gezellige sfeer. Je vind er een knusse zithoek, een volledig uitgeruste luxueuze keuken, een kelder voor stockage en een deels overdekt terras met behaaglijke winterhaard.


www.merrymakers.be

advertorial17-04-2013

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe trek je een kwaliteitspubliek aan op je evenement?Hoe trek je een kwaliteitspubliek aan op je evenement?
Partners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nlPartners in crime: Festivak & eventplanner.be /.nl
Ontdek wat de natuur met je doet op het Domein van de Grotten van HanOntdek wat de natuur met je doet op het Domein van de Grotten van Han
Advertenties

In de kijker

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Laat het vervoer naar je evenement niet aan het toeval over.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]