Vier zorgeloos je communie- of lentefeest

Vier zorgeloos je communie- of lentefeest

Maak jij je ook zo druk in de organisatie van de communie of het lentefeest van zoon-of dochterlief? Zet die stress opzij en ga 100% voor fun. Schakel partyplanners MerryMakers in en zij bezorgen jou en je kind een onvergetelijke dag.

 

De MerryMakers maken hun naam 'pretmakers' zeker waar. Het is hun missie voor jou op zoek te gaan naar de leukste locatie, het origineelste thema, de creatiefste kinderanimatie, de mooiste tent en aankleding, de coolste uitnodiging, het lekkerste eten, de meest geweldige goodiebag,... Net wat jij zoekt om je kind een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

De stressvolle voorbereiding geef je dus zonder problemen in handen van MerryMakers. Zo leef je zelf zorgeloos toe naar deze unieke gelegenheid. Ook op de dag zelf nemen de pretmakers de volledige uitwerking van het feest op zich. Ondertussen geniet jij als ontspannen ouder van je kind, je gasten en een spetterende party.

 

 

Unieke locatie

Zoek je nog een mooie feestzal of locatie? MerryMakers heeft voor jou een prachtig domein (circa 1,2 hectaren) in Antwerpen-Noord ter beschikking. De uniek aangelegde tuin heeft een verwarmd zwembad, jacuzzi, jeu de boules baan en een grote vijver. Het poolhouse biedt alle troeven voor een geslaagd zomerfeest. De ruimte is afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen en er heerst een huiselijke, gezellige sfeer. Je vind er een knusse zithoek, een volledig uitgeruste luxueuze keuken, een kelder voor stockage en een deels overdekt terras met behaaglijke winterhaard.

www.merrymakers.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties