Stel je voor wat er kan gebeuren onder het genot van een drankje...

Stel je voor wat er kan gebeuren onder het genot van een drankje...

Naast kennisoverdracht is een gelegenheid tot netwerken een van de belangrijkste motivaties voor mensen om een beurs of congres te bezoeken. De ervaring leert dat de mooiste gesprekken vaak ontstaan onder het genot van een verrassend lekker drankje. 


Molotov Events is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in professionele cocktail catering, espresso service en verse smoothies op beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen. "Alle dranjes worden met persoonlijke aandacht voor jouw gasten bereid, want daar draait het per slot van rekening om. Want wat wil de bezoeker?

 

Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: iedereen heeft gemiddeld drie keer per dag zin in een lekkere koffie, en zeker in de ochtend. Bovendien is er een grote koffietrend in ons land, waardoor de verwachtingen toenemen. Met een barista op jouw evenement, zorgt je voor een goede ontvangst", vertelt Eline Terpstra (marketing & salesmedewerker Molotov Events).

 

Rond het middaguur, lusten jouw bezoekers graag iets fris. In plaats van een colaatje, kun je iets gezonds aanbieden zoals een lekkere smoothie of alcohol vrije cocktail. "Want in deze drukke tijd, schiet het er voor veel mensen vaak bij in om voldoende fruit te eten en dan zijn verse smoothies een heerlijk alternatief. Niet alleen draag je met smoothies een gezonde boodschap uit, je geeft de bezoekers ook een gezonde energie-boost voor het middagprogramma."

 

Ten slotte, in de loop van de middag of tijdens de standhouders borrel, kun je een ontspannen sfeer creëren door het assortiment uit te breiden met heerlijke cocktails om de dag in stijl mee af te sluiten.

 

Met een goed cateringconcept kun je in een halve minuut in de behoeftes van jouw doelgroep voorzien, waarna je alle gelegenheid hebt om in een prettige sfeer zaken te doen!

 

"Molotov Events draagt graag haar steentje bij in het creëren van een mooie beleving, en hiermee geef je de bezoeker ook nog eens een reden om graag nog eens bij jou terug te komen!"

www.molotov-events.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures