Producties over de Lage Landen heen oftewel België - Nederland: 1-1Producties over de Lage Landen heen oftewel België - Nederland: 1-1

Nederlandstalig België en Nederland vloeien bij PRG EML Productions meer en meer in mekaar over op vlak van materiaal en crew voor special events en concerten.  


Zo was er eind vorig jaar nog de succesvolle tournee van Night of The Proms (met licht en geluid door PRG EML Productions), die nà een reeks concerten in het Sportpaleis richting Ahoy Rotterdam trok. En ook Ilse De Lange, één van Nederland's meest succesvolle zangeressen, lokt ook in België volle zalen. 

 

Maar één van de grootste producties van Nederland, kent België echter nog nauwelijks, namelijk 'De Vrienden Van Amstel LIVE!' oftewel Nederland's grootste kroeg. En laat dit nu net één van PRG EML Productions haar paradepaardjes zijn. Een succesvolle serie van uitverkochte optredens met licht, rigging & special effects met een Nederlands-Belgische crew.

 

"We stellen je graag De Vrienden Van Amstel LIVE! voor met deze time-lapse van Sightline movies in opdracht van Tribe."

 

 

"In een technische productie onder leiding van Martijn Roosen van PRG EML, werd een materiaallijst samengesteld met een aantal gevestigde waarden in het circuit van lichtarmaturen zoals de VL3000, VL3500, VL5, VL6 en Clay Paky Sharpies. Ook de PRG BAD BOY kon niet in het lijstje van luminaires ontbreken. Maar als extraatje dit jaar, stelden we een aantal PRG BEST BOYS luminaires ter beschikking van Gert-Jan Schreuder van Look 'n' Feel, VVA's lighting designer, die als één van de eerste in Nederland hiermee van slag ging. De BEST BOYS waren ook de tophit tijdens de demo dagen die PRG EML Productions einde februari organiseerden & werden meteen door enkele vooraanstaande LD's opgenomen in de lichtplannen. Verder zorgden PRG EML Productions voor de rigging & trussen van VVA met enkele special effects, namelijk de kabuki die de decor-brouwerij onthulde & de drop-arms met moving heads die met hun op en neerwaartse beweging voor een extra effect zorgden. De heren van Tenfeet, lighting operators, deden de lichtshow op 2 HOG4 consoles."


"Met een magazijn in Tildonk en in Utrecht en een dagelijkse shuttle service die tussen de twee pendelt met materiaal, is PRG EML Productions de meest gevraagde en meest uitgebreide technisch leveranciers van de Lage Landen."   


www.prg.com

advertorial08-03-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe plan je een evenement onder tijdsdruk zonder je hoofd te verliezen?Hoe plan je een evenement onder tijdsdruk zonder je hoofd te verliezen?
Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?
BREAKING: vakbeurs Event stoptBREAKING: vakbeurs Event stopt
Advertenties

In de kijker

Inkart

Inkart

Maakt waar wat je werd beloofd en overtreft wat je had verwacht.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 21-09Travel Designer België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 3. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen