Producties over de Lage Landen heen oftewel België - Nederland: 1-1Producties over de Lage Landen heen oftewel België - Nederland: 1-1

Nederlandstalig België en Nederland vloeien bij PRG EML Productions meer en meer in mekaar over op vlak van materiaal en crew voor special events en concerten.  


Zo was er eind vorig jaar nog de succesvolle tournee van Night of The Proms (met licht en geluid door PRG EML Productions), die nà een reeks concerten in het Sportpaleis richting Ahoy Rotterdam trok. En ook Ilse De Lange, één van Nederland's meest succesvolle zangeressen, lokt ook in België volle zalen. 

 

Maar één van de grootste producties van Nederland, kent België echter nog nauwelijks, namelijk 'De Vrienden Van Amstel LIVE!' oftewel Nederland's grootste kroeg. En laat dit nu net één van PRG EML Productions haar paradepaardjes zijn. Een succesvolle serie van uitverkochte optredens met licht, rigging & special effects met een Nederlands-Belgische crew.

 

"We stellen je graag De Vrienden Van Amstel LIVE! voor met deze time-lapse van Sightline movies in opdracht van Tribe."

 

 

"In een technische productie onder leiding van Martijn Roosen van PRG EML, werd een materiaallijst samengesteld met een aantal gevestigde waarden in het circuit van lichtarmaturen zoals de VL3000, VL3500, VL5, VL6 en Clay Paky Sharpies. Ook de PRG BAD BOY kon niet in het lijstje van luminaires ontbreken. Maar als extraatje dit jaar, stelden we een aantal PRG BEST BOYS luminaires ter beschikking van Gert-Jan Schreuder van Look 'n' Feel, VVA's lighting designer, die als één van de eerste in Nederland hiermee van slag ging. De BEST BOYS waren ook de tophit tijdens de demo dagen die PRG EML Productions einde februari organiseerden & werden meteen door enkele vooraanstaande LD's opgenomen in de lichtplannen. Verder zorgden PRG EML Productions voor de rigging & trussen van VVA met enkele special effects, namelijk de kabuki die de decor-brouwerij onthulde & de drop-arms met moving heads die met hun op en neerwaartse beweging voor een extra effect zorgden. De heren van Tenfeet, lighting operators, deden de lichtshow op 2 HOG4 consoles."


"Met een magazijn in Tildonk en in Utrecht en een dagelijkse shuttle service die tussen de twee pendelt met materiaal, is PRG EML Productions de meest gevraagde en meest uitgebreide technisch leveranciers van de Lage Landen."   


www.prg.com

advertorial08-03-2013

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe maak jij het verschil met je event?Hoe maak jij het verschil met je event?
Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?
2018 wordt sterk jaar voor eventsector2018 wordt sterk jaar voor eventsector
Advertenties

In de kijker

Jouw event in Antwerp Expo

Jouw event in Antwerp Expo

Antwerp Expo host jouw onvergetelijk bedrijfsfeest, product launch, congres, teambuilding, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 19-02Zelfstandig Elektromonteur / AV-technicus
  Mansveld Expotech
  Noord-Holland
 2. 19-02Zelfstandig Elektromonteur
  Mansveld Expotech
  Utrecht
 3. 19-02Rigger
  Mansveld Expotech
  Utrecht