Rob van de Wiel directeur MECC MaastrichtRob van de Wiel directeur MECC Maastricht

Aansluitend op de interim opdracht van Eric Broekaart als directeur van het MECC gaat Rob van de Wiel (39) zijn functie overnemen en treedt per 1 februari 2013 in dienst.

 

Eric Broekaart vervolgt zijn carrière als directeur en mede-eigenaar van een grote horeca-exploitatie binnen een voetbalstadion in het Noorden van Nederland. 

 

Rob van de Wiel heeft ruim 12 jaar ervaring in hogere managementfuncties in de evenementenbranche. Hij heeft veel ervaring op het gebied van grootschalige vakbeurzen, publieksbeurzen en evenementen, niche-produkties, concerten en B-to-B-producties. Zo was hij directeur van de Brabanthallen / Autotron Rosmalen en directeur Event Services van Libéma. De laatste jaren was Rob General Manager van Hapéco, een toonaangevend, faciliterend bedrijf binnen de evenementenbranche.

 

Rob van de Wiel zal de door Eric Broekaart ingezette koers verder vorm geven. De focus van MECC Maastricht is het binnenhalen van (inter)nationale medische en niet-medische congressen en evenementen. Ook de samenwerking met de stad Maastricht en de Euregio als doelgebied gaat meer verdieping krijgen. Een goed voorbeeld hiervan is de Maastricht Health Campus die garant staat voor een intensieve samenwerking tussen o.a. Universiteit Maastricht, Maastricht Universitair Medisch Centrum+, Provincie Limburg, Gemeente Maastricht en Industriebank LIOF.

Hans Bakker, Algemeen directeur Amsterdam RAI, spreekt van een zeer aangename en soepel verlopende directiewisseling: "Eric heeft de interim opdracht prima ingevuld en een mooi vertrekpunt gecreëerd voor Rob. Ik heb alle vertrouwen in een succesvolle toekomst voor het MECC". De maanden december en januari worden ingezet voor de overdracht van werkzaamheden waarbij vooral het kennis maken met belanghebbenden van het MECC voorrang krijgt.

 

Foto: V.l.n.r. Eric Broekaart en Rob van de Wiel (MECC Maastricht) en Hans Bakker (Amsterdam RAI)

04-12-2012

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen