Ja Da brengt wereldprimeur op netwerkeventJa Da brengt wereldprimeur op netwerkevent

JADA events staat bekend voor creatieve events met hoge succesfactor. Dat is ondertussen bekend. Minder geweten is dat JADA zich ook inzet voor de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), duurzaamheid en slim samenwerken.

 

JADA events is o.a. actief lid van KAURI, het Belgisch platform voor MVO en smart collaboration. Zo actief, dat JADA belangeloos het event 15 jaar KAURI organiseert op dinsdag 13 november te Brussel. "Ook daar zetten we creativiteit voorop, we brengen er o.a. een wereldprimeur met een nieuwe animatie rond efficiënt netwerken. Alle gasten worden op dit event 'geafficheerd' met foto en een zelf doorgegeven gespreksonderwerp. Iedereen heeft nu dus een prima aanleiding om een onbekende aan te spreken", aldus Jan de Wieuw.

 

Eerder dit jaar ondersteunde JADA ook al de vzw Cunina, die meer dan 22 jaar een essentiële bijdrage levert tot het behalen van het 2e Millenniumdoel: gratis toegang tot kwaliteitsvol basisonderwijs voor ieder kind. Sophie Vangheel, bezielster van de Belgische vzw, nodigde ter gelegenheid van haar 65e verjaardag alle sponsors, partners en ambassadeurs Sabine De Vos, Nathalie Meskens, Wouter Torfs en Luc Appermont uit in haar prachtige tuin te Geel als symbool voor de lange weg die de kinderen in Nepal te voet moeten afleggen naar school. Tijdens het event werd tevens de Cunina Bubble Taxi werd gelanceerd.

 

"De samenwerking met Cunina verliep vlekkeloos, de gasten waren zeer tevreden en jarige Sophie en Cunina stonden midden in de belangstelling, zoals het hoort op zo'n mijlpaal-event", vertelt Jan. JADA verwacht dan ook niet minder van 15 jaar KAURI te Brussel. "Ja Da is met plezier gedaan, ook voor een goed doel."


www.jada-events.be

advertorial09-11-2012

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!Krijg als eerste het boek EVENTPLANNER te pakken!
Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?Wat kan de eventsector leren van Silicon Valley?
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen
 2. 08-12Field Coördinator Antwerpen
  MaisonRouge
  Antwerpen
 3. 07-12Accountmanager / Sales Binnendienst
  1931 Congrescentrum...
  Noord-Brabant